Bir Kitap da Sen Al.
-
Herkesin eline, emeğine sağlık ben dün yoldaydim yetisemedim şimdi gonderebildim. Boyama Kitabı kendi yaptığım bir bileklik ve kendi çizdiğim kuşlu bir resim gönderdim.
-
Dün sağlık sorunları nedeniyle evden çıkamamıştım şimdi ben de yolladım, gün içinde gider umarım
-
Arkadaşlar Aras kargoya sandalyeyi götürdüm.Ne olduğunu sordular tekerlekli sandalye dedim.Ne için gönderdiğimi merak ettiler,durumu anlattım.Bana Ankara Bölge Müdürlüğüyle ücretsiz olarak teslim etmek için konuşacaklarını,bana numaramdan ulaşacaklarını ve o zaman göndereceklerini söylediler.Biraz acil gitmesi lazım ama dedim bugün muhakkak dönülecek,en geç yarın olur ama daha geç kesinlikle olmaz dedim.Ben de bugün olması konusunda ısrar ettim,parası mühim değil dedim.Böyle bir şeye kurumumuz adına katkı sağlamak isteriz dediler.Teşekkür ettim çıktım,haber bekliyorum Sanki Türkiyenin dört bir yanı Ronahi için birşeyler yapmak istiyo gibi değil mi sizce de️ Ben gönderildiği zaman burdan bilgi vereceğim ve gerçekten Aras kargo böyle bir iyilik örneği gösterirse bundan sonra kalıcı şirketimdir
-
@maliyeciniz çok şaşkınım. Allah ım ne büyüksün... Zaten aras kargodan çok memnundum. Şayet böyle bi incelik yaparlarsa daha da değiştirmem:)
-
@maliyeciniz süper hocam Allah bin kere razı olsun sizden iyilik iyiliği doğuruyor İşte tam olarak bu
-
@maliyeciniz
Allah babanin mekanini cennet eylesin Sana da ailenle birlikle huzurlu, guzel, uzun bi omur versin
Cok duygulandim.Hep diyorum dunyayi iyilik kurtarcak diye.
Son yillarda cok kotu seyler yasiyorum, dunyanin kotulukle doldugunu dusunmeye baslamistim ve umudumu kaybetmeye baslamistim ama sizler, her biriniz benim umutlarimi yeserttiniz tekrardan.Suan gozyaslarima hakim olamiyorum.Olmak da istemiyorum.
Her biriniz iyi ki varsiniz.Kalbinde merhamet olan, yardima ihtiyaci olan kisilere ufacik da olsa dokunmaya, el vermeye calisan herkesi Rabbim korusun.Her iki cihanda da mukafatini versin.
Hepinize sevgiler -
Eğer Aras Kargo bu iyiliği yaparsa helal olsun derim. Bundan sonra da kargo işlerimi Aras Kargo ile yaparım. Gerçekten helal olsun.
-
Ben sabah sürat kargoya verdim bir sürü sorun çıkardılar durumu bildikleri halde resmini atcaktım çok aceleye geldi çekemedim çok tatlı yün ev botu aldım
-
@Priss hocam siz iletişime geçtiniz mi? ne yapmış hediyelerini görünce tepkisi nolmuş çok merak ediyorum eminim diğer arkadaşlar da merak ediyorlardr :))
-
@skryekndmr O zman size resimlerle cevap verelim
-
@priss hocam büyükk bir merakla bekliyoruz:)
-
@nefiseok ya ne kadar guzel dusunmussunuz️
-
@kismetnasip kız çocuğu ve kış olunca hocam
-
@priss pekii bekleyelim şuracıkta
-
-
Daha 10 a yakın resim var eve gidince atacağım
-
-
-
@Priss hocam bu ziyaret tarihini evrak teslim tarihine getirsenizde bizde o sırada gelebilirsek gelsek ne güzel olur
-
@nefiseok Çok mantıklı ayarlayalım