Bir Kitap da Sen Al.
-
Ben de kitabımı, bilekliğimi ve kolyemi kargoluyorum bugün, yüzündeki mutluluğu düşünüp gülümsüyorum️
Ay iyi ki buna öncü oldun @Priss -
@Priss hocam ben şimdi mng kargoyla gönderdim.4 kitap ek olarak 1 zeka oyunu kitabı 2 tane postit 2 kolye bir tane not tutacağı birde ataç gibi pembe bir şey güzel bir kutuya koydum bir de not yazdım içine.Allah razı olsun sizden aracılık ettiğiniz için umarım çok mutlu olur.
-
Dostlar herkese merhaba. Ben de biraz önce kargoyu vermiş bulunmaktayım. Ben başta @paretowilfredo olmak üzere bize bu imkanı sağlayan, bunca güzel yürekli arkadaşla tanışmamda köprü görevi gören Tercihini Yap ailesine teşekkürü bir borç bilirim. Burası her zaman sınav konuşulan, insanların birbirini kırmak için vakit kolladığı veya duyumların havada uçuştuğu sıradan bir mecra asla değildir. Hayatın bize sunduğu iyi şeylerin yanında maalesef kötü vakalarla da karşılaşabiliriz. Önemli olan bir topluluk olarak buna karşı gelmek ve toplu bir reaksiyon göstermektir. Biz bugün bunu yaptık dostlar. Biz bugün 14 yaşında bir kardeşimizin yüzünü güldürdük. Ona güç verdik ve bu hayatta başına ne gelirse gelsin asla yalnız olmadığını hissettirdik. Türkiye'nin dört bir yanından ona destek yazıları yollayarak belki de bu illeti biran önce atlatması için ona güç aşıladık. Şuan ben de sizler gibi tarifi imkansız duygular içindeyim. Allah'a şükür ki bize bu günleri de gösterdi. Ancak unutmamak gerekirki bu yardımlaşma duyarlılığı asla bir son değil aksine bir başlangıçtır. Bizim yardımımızı bekleyen bizden güzel bir söz duymak hasretiyle belkide yanıp tutuşan daha nice Ronahi'ler Ada Ceylinler var. Hepinizden Allah razı olsun.
@sosyolog @maliyeciniz @1903bjk @guyan-gelmiş @bengidönüş @yldzkrc @nefiseok @Fabrizio @yyy @impressiveunit @levent_35 @cag317 @skryekndmr @kismetnasip @KöyünDelisi @MerveeK @memorist @atiba @krtdtl @guydemapusant @miranda @ozgur85 @Pozitif @hü-sbky @by123 @aycan @bombiksmori
-
Bu bir baslangic olsun insaallah. Daha birlikte nice guzel organizasyonlarimiz olsun.birlikten kuvvet dogar demisler.
Bugun hepimizin yuzumuzdeki tebessumun tatli sebebi ronahiydi, ronahinin mutluluguydu. Buna vesile olan herkese cok tesekkur ederim kendi adima -
Kargomu yolladim insAllah hediyem, arkadaşıma ufak bir gülümseme yaşatabilir
-
Kargoyu bende az önce yolladim Vesile olanlardan Allah razı olsun.
-
Bende gönderdim hocam çok mutlu olur inşşalah
-
benimkisi çoktan ellerine ulaştı ablası almış bir nebze yüzü gülüp kendini iyi hissettiyse çok mutlu olurum.
-
@skryekndmr ️ ya suan cok sevindim.darisi diger paketlere insallah️
-
@kismetnasip amin amin eminim bugun çok mutlu olacak rahat uyuyacak
-
bende bugün öğlen yemeğine çıktığımda yolladım kardeşimizin paketini. umarım yüzünde küçücük bir gülümseme yaratabiliriz. emeği geçen herkesten Allah bin kere razı olsun ...
-
Öncelikle @Priss hocama vesilesi dolayısıyla çok ama çok teşekkür ediyorum. Bugün eşim çalışma arkadaşlarıyla Ronahi nin evine ziyarete gitti o taraftaki işleri dolasıyla,ailesiyle oturup tanışma fırsatları da olmuş ben sağlık sebebim dolayısıyla maalesef evden çıkamıyorum şuan oyüzden eşim yerime bu isteğimi gerçekleştirdi. Hediyeleriniz birer birer gelmeye başlamış okadar mutlu olmuş ki biraz halsiz ve yorgunmuş ama yüzü hep gülüyormuş evde ufak kardeşleri de varmış hep birlikte okadar mutlu olmuşlar sayenizde.. anlatılmaz bir şey eşim anlatırken bile zor tutuyordu kendini.. hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar çok duygu yüklüyüm.. Ronahi dışarı çıkamıyormuş tekerlekli sandalye başvuruları da maalesef kabul edilmemiş eşim kurumsal bir şirkette çalıştığı için bunu gündeme getirecekler ve bazı yerlere bu konuda başvuruları olacak onun dışında yine çalışma arkadaşlarıyla ellerinden geleni bir çok şey için yapmaya çalışacaklar. Hepsinin hepinize selamı ve çok çok teşekkürleri var iletmek istedim hepinize güzel yürekli insanlar...
-
Ayrıca not: yazdığınız notları tek tek okuyormuş çok hoşuna gidiyormuş okudukça
-
Allah hepimizden razı olsun arkadaşlar, çok güzel bi olaya vesile olduk. Kardeşimizin yüzünde gülücükler açtı ve bunun sevabı da inşallah büyük olacaktır.
-
@yldzkrc oy kiyamam ona ben insallah bende bir gun ronahiyi gorebilirim,sarilabilirim tekerlikli sandalye icin bizler de neler yapabiliriz bunuda dusunelim. Insanin cigerine bir sey oturuyor sanki boyle duyunca. Allahim sifalarini yollasin hepsine insallah
-
@kismetnasip ya komik gelebilir belki arkadaşlar ama esra Erol u falan aramayı düşündüm çok yardımseverler bu ara bari işe yarar diye, eşim şirketiyle bir görüşsün bakalım bir şey çıkmaZsa gerçekten aramayı düşünüyorum denk gelirseniz şaşırmayın
-
@yldzkrc ya onun isi görülsünde kim vesile olmus hic onemli degil:) ister esra erol olsun ister baska biri. Benimde aklima 2 sey geldi, birincisi su mavi kapaklarla hala veriliyor mu acaba? Nekadar toplamamiz gerekiyor filan. Digeride ailenin valilikten izin alarak bi yardim kampanyasi baslatmasi. Hepimiz sosyal medya hesaplarindan yayariz gerekli miktari insallah yayilirsa toplayabiliriz. Ulkece kartal bebek vs icin bir gecede yuksek miktarlar toplanmisti. Neden olmasin:(
-
Allahım acil şifalar versin.Görmedim ama beni çok etkiledi.Keşke elimden daha fazlası gelseydi.Umarım hediyeleri alınca çoook mutlu olur
-
Ben dayanamam arkadaşlar hemen dökerim...Allah hepinizden razı olsun.
-
@kismetnasip hocam buradan konuşalım ya da internetten para da toplayabiliriz. Ama bu işi üstlenecek biri lazım. Malesef benim bu ara acayip hayatım, ben affınızı istiyorum ama parasal boyutuna seve seve katılırım.