Bir Kitap da Sen Al.
-
@impressiveunit hocam sanki bizim toplamamiz dogru olmayabilir. Aile kendisi bir hesap numarasiyla valilikten izin alir, bizde yayariz tum sosyal medyadan her yerden. Bizde maddi olarak destek oluruz insalah. Yani bu isin en dogru yolu bu olabilir diye dusunuyorumama tabi daha bu konu hakkinda bilgililer vardir, onlarda fikir verse olur.
-
@kismetnasip aynen hocam yoksa 5 dakika açmak online olarak kampanyayı belki (bilemiyorum tabi) yine onlar izni alır (izinsiz de olur ama miktar az olrak kalabilir) ama işte aile bunu yolda onlara yardımcı/yoldaş olacak biriyle yapsa daha iyi.
-
Arkadaşlar sabahtan beri toplantılarla boğuştuğum şimdi yazılanları okuyorum. Ronahi ve ailesi o kadar gururlu insanlarki 4. Israrımda tekerlekli araba meselesini söyledi. O iş halledilecek dostlar.
-
@yldzkrc yaa tekerlekli sandalyeye mi ihtiyacı varmış.Nasıl bir şey istiyorlarmış bilginiz var mı akülü olan tarzlarda mı? Ben de babama alıp sadece iki kere kullandığı sandalye var ihtiyacı olan birini çok aradım ama bulamadım vidalarını söküp katlayın koymuştum dışarı çıktığımda araştıracaktım.Eğer lazımlıklı tekerlekli sandalyeye ihtiyaç varsa bana söyleyin hocam hemen gönderebilirim.
-
@maliyeciniz dostum şuan kullanılmıyor mu
-
@maliyeciniz, içinde söyledi: Bir Kitap da Sen Al.
@yldzkrc yaa tekerlekli sandalyeye mi ihtiyacı varmış.Nasıl bir şey istiyorlarmış bilginiz var mı akülü olan tarzlarda mı? Ben de babama alıp sadece iki kere kullandığı sandalye var ihtiyacı olan birini çok aradım ama bulamadım vidalarını söküp katlayın koymuştum dışarı çıktığımda araştıracaktım.Eğer lazımlıklı tekerlekli sandalyeye ihtiyaç varsa bana söyleyin hocam hemen gönderebilirim.
Ey Allahim sen ne buyuksun
-
@priss yok babamı kaybettim o günden beri de hep haber saldım gerçekten ihtiyacı olan birini duyarsanız söyleyin diye kimseye nasip olmadı görmek beni çok üzüyordu parçalarını ayırıp arabaya koydum bagajda duruyor,olur da duyarsam hemen götüreyim diye.Okuyunca elim ayağım dolaştı,en iyisini almıştık iki kere kullanabildi eski de değil sadece banyo yaptırdığımız için ayaklarında paslanma var o kadar.Deri,rahat sert değil,altında lazımlığı da var.
-
@maliyeciniz güzel kardeşim Allah senden razı olsun babanın mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın. Biz o sandalyeye talibiz.
-
@maliyeciniz ️okudugumdan beri agliyorum. Of ne sulu goz olduk boyle Allahim ne buyuk..suanki hislerimin tarifi yok. Ama sizde ne kadar gercekten ihtiyaci olan birisine gitmesini istemissiniz ki ronahiyi bulmus. Rabbime binlerce kez sukurler olsun
-
@priss ya kurban olsun rohaniye şu an ağlıyorum,elim ayağım titriyo.O kadar istemiştim ki ihtiyacı olan birine gitmesini,benim güzel babam ordan bile insanlara dokunabiliyor,kimseye nasip olmadı bir yıldır bekletti resmen ve bu meleğe de nasip olacak inşallah.Allahım öyle mutlu oldum ki Allah sizlerden razı olsun keşke haberim olsa bugün kargoya gittiğimde direkt yollardım o zaman ben yarın bagajdan alıp güzelce yeniden temizleyip paketleyip kargolayım aynı adrese.Bi de alıcının telefon numarası istiyo kargo şirketleri bana onu da iletirseniz sevinirim.
-
Tericihini Yap! bizim değil, hepimizin evi diyerek yola çıkmıştık. Görüyoruz ki bu evi sağlam temellere oturtmak için evimizin her bir köşesine doğru tuğlaları yerleştiren yüzlerce insan yardıma gelmiş. Burası bir anda Ronahi'nin, Ada'nın da evi olmuş. Herhangi bir işi olsun olmasın birisine yardım eli uzatılması gerektiğinde evimizden onlarca arkadaşımızın koşarak bu çağrıya kulak verdiğini görmek ne büyük mutluluk. Teşekkürler @Priss. Teşekkürler TY Ailesinin değerli ev sahipleri
-
@maliyeciniz nur içinde yatsın babanız mekanı cennet olsun inşallah Sizdende allah razı olsun, benden de pıtı pıtı yaşlar akıverdi çok duygulandım
-
@maliyeciniz, içinde söyledi: Bir Kitap da Sen Al.
@priss ya kurban olsun rohaniye şu an ağlıyorum,elim ayağım titriyo.O kadar istemiştim ki ihtiyacı olan birine gitmesini,benim güzel babam ordan bile insanlara dokunabiliyor,kimseye nasip olmadı bir yıldır bekletti resmen ve bu meleğe de nasip olacak inşallah.Allahım öyle mutlu oldum ki Allah sizlerden razı olsun keşke haberim olsa bugün kargoya gittiğimde direkt yollardım o zaman ben yarın bagajdan alıp güzelce yeniden temizleyip paketleyip kargolayım aynı adrese.Bi de alıcının telefon numarası istiyo kargo şirketleri bana onu da iletirseniz sevinirim.
Allah razı olsun... Babanızın mekanı cennet olsun...
-
@yyy @kilici Amin dostlar amin.Bu gece hiç tanımadığım sizler babama bir sürü rahmet diledi,diliyor.Kim bilir ronahi kavuştuğunda nasıl sevinecek nasıl dualar edecek düşündükçe öyle huzur doluyor ki içim.Size bu akşam yaşadığım duyguları tarif edemem,belki 1 yıl 3 ay sonra ilk defa bu kadar huzurlu uyuyacağım.
O tekerlekli sandalyenin ne kadar büyük bir mucize olduğunu o kadar iyi biliyorum ki,babamın da ronahi gibi kalçasında kitle vardı ama çok daha ileri derecede olduğundan oturmak bile ızdırap veriyordu,sadece iki kere oturabildi ve o günler bizim bu dünyada cenneti yaşamamız gibi bir şeydi.Allah kimseye yaşatmasın,inşallah Ronahi atlatacak ve kısacık bi süre kullanıp atacak altından.Allah asıl bu forumdan,kurucularından,buna ön ayak olanlardan razı olsun.İyi ki güzel kalpleriniz var. -
@maliyeciniz hocam kul sıkışmadan Hızır yetişmezmiş bakar mısınız ya yazarken bile çekindim ben çünkü aile gerçekten eşim de söyledi para falan kabul eden insanlar değil tek istekleri dışarı hiç çıkamayan bu masum meleği dışarı çıkarmakmış elim okadar ısrar etmiş ki ne yapabileceği konusunda @Priss in dediği gibi de zar zor söyleyebildikleri yalnızca bu olmuş.. evde okadar sıkılıyormuş ki zapzayıf kalmış.. hem tedavi hem yalnızlık hem devamlı ilaç saçlar falan..Allah babanıza gani gani rahmet eylesin sevabı ruhuna olsun Allah kabul etsin inşallah gerçekten olabilecek en iyi kişiye nasip oldu olur ya yolunuz Ankara’ya düşerse ziyaret ederseniz ne demek istediğimi anlarsınız.. binlerce kez Allah razı olsun babanızın ruhuna gitsin inşallah..
-
Dostlar hepinize Selamın Aleyküm.
Bu platformu kurarken gönlümden geçen şey @Antimülakat kardeşimin de dediği gibi kocaman bir aileye sahip olmaktı. Güzel insanları tanımak, onlara dokunmaktı. Her gün işimi keyifle yapıyorum. Bir yazı hazırlarken, bir meslek anlatırken, bir ilan yakalarken, soruları yanıtlarken büyük bir şevk ile bunu yapıyorum. Zaman zaman geriliyoruz belki biraz yoruluyoruz ama bugün şu başlıktaki tabloya bakıyorum da; DEĞMİŞ!
Gerçekten asıl amacımız olabilecek şeylerin bu denli çok dostumuzda reaksiyon doğurması, bir anda organize olunması, herkesin kendi yapabildiğince bir şeyler yapması aslında özlediğimiz şeyin bu bütünlük olduğunu gösterdi bize bir kere daha.
Hak tecelli edecekse, O'nun güzel esmalarından bir esma vaki olacaksa, nasıl da taşlar diziliveriyor. Bizim bu işe girmemiz, sitenin açılması, akabinde sizlerin üye olması, muhabbete tutunup burada kalması, sonra @priss dostumuzun da gelmesi, bir gün çıkıp ya böyle bir kardeşimiz var bir şey yapalım demesi ve bir anda sizin her birinizin güzel ellerinizle bu işin bir ucundan tutmanız. Gerçekten görmek isteyene zahirin ötesinde çok fazla batıni manâ var bunda. Görebilenlere ne mutlu!
@maliyeciniz Güzel kardeşim. Düşüncelerimi biliyorsun. Tekrar Allah senden razı olsun.
BaştaTercihini Yap'ın fikir babası olan @Antimülakat ve @Agor kardeşlerimden, sonrasında sitenin kuruluşunda ve şu an yürütümünde sürekli emek sarf eden kardeşlerim @aliveli ve @Phoenix kardeşlerimden, ve sonra bu işe ön ayak olan @Priss kardeşimden ve dâhi bu işin ucundan tutan siz kıymetli kardeşlerimden, son olarak da gönlünden geçip de imkan bulamadığından belki burayı görüp bir şey yazmadan sadece gönlünden güzel duygular geçiren tüm kardeşlerimden Allah razı olsun.
Bu vesile ile gördük ki; Umut var. Allah hepinizin yâr ve yardımcısı olsun dostlarım.
-
@yldzkrc aslında gidip elden teslim etmeyi sarılmayı çok istiyordum.Hem de daha hızlı olurdu ama kırıkkale ankara arasında şu anda yol çalışması var ve uzun yol şoförlüğüm henüz o kadar iyi değil:) Abimin de okulu var ayarlayamadık bi türlü.Ankara çok gidip geldiğim bi yer inşallah en yakın zamanda nasip olur görmek.Allah razıolsun
-
Hocam eşim adres 57/3 müş dedi 2 yerine oraya yönlendiriyorlarmış tahmin edip size bir teyit edelim de yanlış yere gidip dönmesin sandalye @Priss
-
@yldzkrc dostum ablası bu adresi verdi bana direk
-
@priss belkide yanlış basmışlardır Ozaman hocam doğrudur, yönlendirmişler zaten komşuları saolsunlar