Bir Kitap da Sen Al.
-
@kismetnasip hayır kırılmaz onu zaten ayrı sarıyolar yani kırılacak eşyaları
-
@nefiseok tamam hocam, aklimi çelen cok minnos kupalar var da kırılır mı soru işaretimdihiç öyle bir şey kargolamadığım için sorayım dedm.tamam çok teşekkürler içim rahatladı
-
@kismetnasip güzel düşünmüşsünüz hocam
-
DEĞERLİ DOSTLAR HEPİNİZE MERHABA. SABAH RONAHİ'NİN ABLASI ROJDA YAZDI. TEDAVİ İYİ GİDİYORMUŞ BU AYKİ IŞIN VE KEMOTERAPİSİ BİTMİŞ YARINDAN İTİBAREN EN ÇOK 1 HAFTA OLMAK ÜZERE EVE TABURCU VERİLMİŞ 1 HAFTADAN SONRA KASIM IŞIN VE KEMOTERPİSİ İÇİN TEKRAR HASTANEYE DÖNECEKLERMİŞ. BİZİM HEDİYE YOLLAMA İŞİMİZ BAŞLADIĞINDA RONAHİ KARDEŞİMİZ EVİNDE OLACAK YANİ. BU NEDENLE ADRESTE BİR DEĞİŞİKLİK YAPIYORUZ.
YENİ ADRES: ZÜBEYDE HANIM MAHALLESİ SEÇİM SOKAK ARMAĞAN APARTMANI 57/2 ALTINDAĞ/ANKARA/İSKİTLER
@sosyolog @maliyeciniz @1903bjk @guyan-gelmiş @bengidönüş @yldzkrc @nefiseok @Fabrizio @yyy @impressiveunit @levent_35 @cag317 @skryekndmr @kismetnasip @KöyünDelisi @MerveeK @memorist @atiba @krtdtl @guydemapusant @miranda @ozgur85 @Pozitif @hü-sbky @by123 @aycan @bombiksmoriGÖNDERME TARİHİMİZDE BİR DEĞİŞİKLİK YOK 24 EKİM SALI ÖĞLEDEN ÖNCE KARGOYA VERİYORUZ
-
@Priss hocam kitaplar: Değirmenden mektuplar,dede korkut hikayeleri,Yıldız tozundan öyküler bir de kolyem var ekleme yaptığımda tekrardan haber edeceğim.
-
@merveek tamam dostum
-
Dostlarrrr benim süslü cantam,icinde defterim tamam. Birde cok minnos bir kutu aldim.icim icime sigmiyor keske hemen sali olsa️ Guzel bir bileklik bulamadim ama onuda ptesi bakcam. Resmini sizlerle paylasmak isterdim ama onu beceremiyorum:((
-
Pareto saolsun yardim etti, insallah fotoyu yukluyorumdur suan:) hadi ya bismillah:)
-
Aa yukleyebildim hocam burdan da cok tesekkurlerimi sunayim hemencik @paretowilfredo
-
@kismetnasip çanta çok tatlıymış ya güzel günlerde kullansın
-
@kismetnasip Eminim Ronahi çok mutlu olacak
-
@kismetnasip ucuna içimizden geçen ve Ronahi’ye güç verecek şeyler yazmayı da unutmayalım
-
@priss yazmazmiyim hocam, insallah yazacagim becerebildigim kadarumarim mutlu gunlerde saglikla kullanir
-
@kismetnasip Allah sizden razı olsun
-
Dünyayı iyilik kurtaracak..
-
Hediye gönderen herkesten Allah razı olsun. Ben hediye gönderemiyorum ama bir gün Ankara'daki arkadaşlarla birlikte ziyaret etmeye gidersek hastaneye, seve seve katılırım.
-
@kismetnasip ya harikasın süper olmuş
-
@kilici onu da yapacağız. Hep beraber Ankara’daki dostlarla birlikte. Sadece Ronahi için değil onkolojide yatan her kardeşimiz abimiz ablamız için gideceğiz. İnşallah.
-
![0_1508617407699_0C759F3F-C78E-4F81-B68A-2B7233AC41D1.jpeg](Yükleniyor 100%)
-
@maliyeciniz Cok mutlu oluyorum ona ulastigi ilk ani dusundukce tum hediyelerimizin