Bir Kitap da Sen Al.
-
Çok üzücü, çok yıkıcı. İnsan hayatında çaresizlikten daha zoru yok bana göre. Ama bişeyi unutmamak gerek ki o da şudur; merhameti yaratan kullarından daha merhametlidir. O yüzden üzülmek, ağlamak engellenemez belki ama cümlelerimiz "Neden" boyutuna varmasın derim naçizane.. Ziyaretinizde bizden de çok selam götürün. Fiziken olmasa bile ruhen ve duayla oradayız.
-
@priss bugün istanbula dönüyorum 4te kötü oldu Rabbim yardımcısı olsun çok istiyordum
-
Ben de maalesef zaman uyuşmazlığından dolayı aranızda olamadım ama giden arkadaşlardan ricam son durum nedir değişen bir şey var mı acaba bilgi verebilirler mi
-
Güzel şeyler duysak
-
Arkadaslar keske guzel bir sey yazabilseydim. Yarin belki bi ameliyata giricekmis, dua edelim.
Ne bizi gorebildi, ne bakabildi. Rabbim insallah gozlerini actigi gunleri de nasip eder de gidip onunla gülerek,mutlu bi ziyaret gerceklestirebiliriz ve buraya guzel seyler yazabiliriz. Dua edelim -
Bir anda unutur insan, ufak tefek şeyler için kendini yeyip bitirdiğini. Sağlık ve mutluluk en büyük servet arkadaşlar. Dikkat edelim kendimize.
-
@antimülakat
Ne kadar doğru demişsiniz.Herşeyin başi saglikmis.Bunu Ronahi'nin hastaligi ve yaklasik 1 haftadir yaşadigim rahatsizligim ile daha iyi anladim.Sk sk tekrarlayan bas donmelerimin basit bi tansiyon dusuklugu oldugunu zannederken, basimdaki uyusmalar, gunlerce suren bas donmeleri ve bayginliklardan sonra dün, beynime giden 1 damarimin doğustan gelismedigini ve ordan kan gitmedigini, diger damardan giden kanin da beyni beslemede yetersiz oldugunu ogrendim.Psikolojik olarak altust oldum.Belki stent takilcak belki ilaclarla gecicek bilmiyorum ama işmis sinavmis hersey silindi aklimdan.Sadece sagligima kavusmayi istiyorum suan ve korkuyorum.Allah şifa bekleyen tum hastalara tez vakitte sifa versin.Nolur takmayin arkadaslar.Hersey cok boşmus. -
@1903bjk çok geçmiş olsun, Allah sağlığına tekrar kavuşmayı tez zamanda nasip etsin. Dualarımız seninle olsun.
-
@1903bjk çok geçmiş olsun hocam Allah şifa versin.uyandığımız her sabah aldığımız her nefes şükretmeliyiz dediğiniz gibi her şey boş her şeyin bi çaresi var.
-
@priss hocam şimdi gördüm önceden görseydim de gelemezdimm Ankara da değilim ama dualarım onunla Allah şifalar versin inş bu kadar ilgilendiğiniz için size de kendi adıma teşekkür ederim keşke sizin gibi insanlardan çok daha fazla olsa da dünyamız güzelleşse.
-
@1903bjk Allahin izniyle o ilac tedavisiyle hallolcak bu senin durumun ve insallah bir daha bir seyi kafamiza takmicaz
Bi kitapta okumustum hatta sana da demistim ama arkadaslara da soyleyeyim. Nasil ki bi dis macununun agzi kapaliyken onu sıkarsak en zayıf yerinden patlayacağı gibi, bizlerde içimize atarak bi çok şeyi aslında kendimize yapıyoruz her seyi. Bi gün bi yerde vücut en zayıf yerinden patlıyor. Yapmamamız, gereksiz şeyler kafaya takmamamız lazım. Bi korku filmi izlerken hissettigimiz o sahte stresi bile gercek sanan vucudumuz icimize attiklarimiza nasil tepkiler verir kim bilir. O yuzden en onemlisi saglik, hicbir sey sagligimizdan degerli degil. Rabbim kimseyi hastane kapisinda doktorlarin agzindan cikan bir soze muhtac etmesin sanada sifa versin canim benim @1903bjk -
@1903bjk çok ama çok geçmiş olsun senin güzel şiir paylaşımlarını hatırlıyorum bir an önce iyileşmen dileğimle
-
@1903bjk Geçmiş olsun hocam. Şükür ki erkenden teşhis edilmiş rahatsızlığınız. Korkmayın bence daha kötü şeyler olmadan şuan tespit edilmiş olması da güzel. Allah şifalar versin sizin için de duacıyız.
-
Çok sağolun çok teşekkür ederim hepinize.
-
@1903bjk canım benim çok geçmiş olsun daha geçen hafta neler konuşuyorduk şimdi neler olmuş.Rabbim şifanı tez zamanda versin inşallah İnan dualarım seninle.Belki bu senin için Allah tarafından bir uyarı dertsiz dünya olmaz yeter ki dermanı olsun.Herşey güzel olsun hayatında ve bu şer en yakın zamanda hayrını göstersin inşallah sana Allah’a emanetsin kartaliçem
-
@1903bjk çok geçmiş olsun çok üzüldüm:( hayatta o kadar boş şeylere üzülüyoruz ki gerçekten ama maalesef sadece böyle bi sağlık sorunu olduğunda farkına varabiliyoruz bunun allah acil şifalar versin kardeşim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarım ve zaten güçlü ve atlatabilecek birisi olduğunu az çok biliyorum
-
@1903bjk
çok geçmiş olsun hocam.inan ki çok üzüldüm..bir an önce iyileşmen dileğiyle. -
@otuzyılsavaşı
Çok sağolunGerek özelden gerek burdan yazan arkadaşlarım, hepiniz var olun..
Ayağınıza taş değmesin.. -
Olmadı arkadaşlar. Maalesef yavruyu kaybettik.Bugün 2'de Hakkın rahmetine kavuştu kardeşimiz. Cennete yolladık bugün Ronahi'yi. Ondan geriye fotoğrafları kaldı. Şimdi tekrar bu haline gelmiştir umarım. Gözlerinin içi gülüyordur belkide.
https://i.hizliresim.com/lOz9kl.jpg -
@priss "Allah tan geldik ve yalnız ona döneceğiz." Başka ne denilir ki....