Bir Kitap da Sen Al.
-
Dağıttın bizi güzel çocuk..Kuzum benim Allah rahmet eylesin ışıklar içinde uyu...
-
Kelimeler kifayetsiz..Allah ailesine sabır versin..İçim paramparça..Çektiği acılardan kurtuldu diyerek avutuyorum kendimi..Allah'im cennetine layık görsün..Ne gelirse Allahtan, baş üstüne isyan etmek haddimize degil...Ama keşke menekşeler açsaydi gozlerinde, saçlarinda doğsaydi günes her sabah..Geldik, bi tiyatro sahnesinde oyunumuzu oynuyoruz ve vakti gelince hepimizin perdesi kapanicak..Bunu unutmadan yaşayalim..Hepimiz dularimizi gönderelim kardesimize..Rahmet eylesin Rabbim.
Vaktiniz varken sevdiklerinize sarılın.
-
Hayatimin en buyuk derslerinden biriydi bu benim icin.
Bu dünyada her sey olabiliriz: mufettis, uzman, kaymakam, denetci vs. Ama insan olmak-olabilmek cok baska bir sey. Nice makamlara gelmis ama insanliktan nasibini almamis kisilerle birlikte yasiyoruz. Bir cocugun yüzüne tebessüm olamamis, kalbi sefkatten uzak, bi hastanin duasini alamamis vs vs.. @Priss ‘in ronahi icin bu basligi acmasi dün gibi, onun icin heycanla hediye bakmaya gitmem dün gibi. O kadar minnatirim ki prisse “insan gibi” hissedebilmeme vesile oldugu icin.
Hayatin akisina, yasadigimiz bu hayal kirikliklarina öyle kaptirmisiz ki, yani basimizda bizden ufacik bi sefkate, guzel bir soze muhtac insanlari gormez olmuşuz. Sanki bu hayattaki en önemli sey biziz, kendimiziz! Cevremize kör olmuşuz.
Ronahi onu encok sevene kavustu. Cennetinde rabbim ona bu dunyada cektigi tum acilari unutturacak insallah. Ama biz kendi halimize yanalim. Bi cocugun, bi hastanin yuzune tebessum kondurabilmek bu kadar kolayken, benligimizde ne kadar boguldugumuza yanalim. Maddiyata bogulup da kaybettigimiz insanligimiza yanalim. Ne bileyim. Giden masum bir yavruydu, insallah cennete gitti.
Biz nereye gidecegiz, bunu düşünelim.
Dedigim gibi forumdaki bu baslik benim insan gibi hissetmeme vesile oldu. Allah basta @Priss olmak uzere buna vesile olan herkesten razi olsun. Insallah daha nice guzel yardimlar yapariz birlikte.
Bu gece huzurlu yatacagim, pazar ronahiyi gordum. Annesine sarildim. Insan olmak guzel sey, insallah tum insan gibi gozuken herkese nasip olur.
Basimiz saolsun. Mekani cennet olsun. -
@priss ne diyeceğimi bilemiyorum.Bu hastalığın gerçekten her geçen gün içimizden,yanımızdan,ötemizden,berimizden birilerini alıp götürmesi öyle zoruma gidiyor ki.Hamd olsun Rabbime inancımız var ama gerçekten tıp dünyasının bizi böyle çaresiz bırakıyor olmasına inancın var mı derseniz asla.Sırf bir sektörü var etmek adına yok edilmediğine artık o kadar inanıyorum ki.Bir yerleri iyileştirmeye çalışırken diğer yerleri kaybederek yavaş yavaş tükenmek,sevdiğinin gözlerinin önünde eriyişini izlemek,buna mahkum edilmek.Bu hastalık sadece kişiyi değil o kişinin ailesini de alıp götürüyor bu dünyadan.Mücadele edilmesi,tedaviye inanmak zorunda kalınması,çaresizce belki şarlatan olduğunu bile bile otçuya çöpçüye inanılması ve daha bir sürü şey.Ronahi’ye gerçekten çok inanmıştım,mülakat süreci için katıldığım bir forumda babamın sandalyesinin nasip olacağı birini bulmak mucizeydi.Burda hepimizin seferber olup sadece moral olsun diye cebindeki belki son kuruşuyla bişeyler yapmaya çalışması böylesi kirli dünyada bir mucizeydi.Ama olmadı Rabbim onu bizden,ailesinden çok sevdi ve yanına aldı.O ufacık yaşında nur dolu mekana gittiğinden,melek gibi kabrinde gülümsediğinden zerre şüphem yok.Belki de olur ya babamı bulup teşekkür bile etmiştir:(
Her gece şifası için ettiğim duaları şimdi ruhu için edecek olmak çok zor ,Allahım ailesine sabır versin,kimsenin evine bedenine bu illeti sokmasın.Hayırlı geceler -
Ne söylenebilir ki küçücük bi melekti.. kelimeler boğazına düğümleniyo insanın.. allah ailesine sabır versin
-
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm gerçekten. Hayat acayip bir şey 10 saniye sonra ne olacağımız belli değil ama bunu hiç düşünmeden yaşamaya çalışıyoruz.
-
Hayat böyle zamanlarda neden Dünya'ya geldiğimizi sorgulamamıza sebep oluyor. Sana söyleyemediğim son söz olarak, bizlere hakkını helal et küçük melek.
-
Cennette mutlu mutlu oynayacak miniğim. Ne desek boş hep ailesine sabır versin Allah'ım, sen bize yol kapı aç bizim de buradan sonra Ronahi'nin belki hiç tanımadığı arkadaşlarına ulaşma şansı ver. Gelemedim de içime dert olmuştu. Ben @Priss sana ve herkese teşekkür ediyorum. Ne boş yaşamışım istemeden bunu gösterdiniz.
-
"Şu dünyayı Tanrı yarattıysa, onun yerinde olmak istemem doğrusu. Çünkü, dünyanın sefaleti yüreğimi parçalar.Yaratıcı bir ruh düşünülürse, yarattığı şeyi göstererek ona şöyle bağırmak hakkımızdır: "Bunca mutsuzluğu ve bu üzüntüyü ortaya çıkarmak uğruna, hiçliğin sessizliğini ve kıpırdamazlığını bozmaya nasıl kalkıştın?"
Arthur Schopenhauer
-
Şu an inanamıyorum Allahım mekanını cennet etsin oralarda huzuru bulsun inşallah ne diyeceğimi bilemiyorum böyle bir şey beklemiyordum hayat bu kadar kısa ve acımasız ölüm kimseye yakışmıyor ama minik bedenlere hiç mi hiç yakışmıyor
-
Mekanın cennet olsun minik rohanni acıların dindi
Allahim ailene sabır versin allahım ailene güç versin
Dualarımızdasın... -
ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN YATTIĞI YERLERDE BU DÜNYADA BULAMADIĞI HUZURU BULSUN EN AZINDAN O DAYANILMAZ ACILARI ÇEKMEK ZORUNDA KALMADI @Priss HOCAMIZ SAYESİNDE UFACIK DA OLSA BİZDE BİR ŞEYLER YAPABİLDİK
-
...
Her veda erkendir de senin ki çok erkendi Ronahi. Ölüm ölene değil, arkasında kalana yüktür. Başta ailen, gencecik bir fidanı yitirdiler. Burada biz de senin dostların olmaya çalıştık gücümüz yettiğince. İnşallah başarabilmişizdir. Bir nebze yüzündeki tebessüme vesile olabilmişizdir.
Sen gibi dokunacak daha nice can var. Geç kalmadan yapılması gereken çok şey var. Bildim. Nice kötülük içinde kendinden güzellikler bıraktın geride. Belki de güzellikleri sen aldın da kanatlarına, bizi bu kötü dünyaya bıraktın. Biraz umutla, hüzünle bezeli bir hasret. Koşacaktın yeniden, kanatlandın melek oldun. Ruhun kanatlansın çocuk. Ruhun şâd olsun.