Bir Kitap da Sen Al.
-
Dostlar herkese merhaba. Sonunda uzun zamandır düşündüğüm olayı gerçekleştireceğiz.
Bildiğiniz gibi Lösemi hastası kardeşimiz Ada Ceylin için, onu mutlu etmek adına bir kitap hediye etme gibi bir düşüncemiz vardı. Ben Ada Ceylin kardeşimizin annesi Nadire hanım ile iletişime geçtim. Kendisi harika bir insan. Meramımızı anlattım ben ve arkadaşlarım Ada'ya kitap hediye etmek istiyoruz dedim. Nadire Hanım çok teşekkür etti ancak Ada'ya zaten yeterince hediye geldiğini ve ekstra ihtiyaçlarını da kendilerinin karşıladığını bana iletti. Ancak Ada'nın Ronahi Çok adında yine aynı hastanede yatan başka bir arkadaşının olduğunu ve kitapların ona yollanmasının daha iyi olacağını söyledi. Ben de seve seve yollayacağımızı kendisine söyledim. Hemen sonrasında Ronahi'nin ablasıyla iletişime geçtim meramımızı anlattım. Ronahi'nin çok mutlu olacağını söyledi ve şimdiden hepimize çok teşekkür etti.Ronahi 14 yaşında ve kız. Ona kitap alırken bunları göz önünde bulunduralım dostlar. Ankara dışından kitap yollayacak arkadaşlar lütfen kargo parasını kendileri ödesinler.
Kargo yollamayı hepimiz aynı gün yapalım diye düşündüm çünkü; bölük bölük olursa rahatsız etmiş oluruz o nedenle en çok 2 günde eline geçer kardeşimizin.
Herkesin bu başlığı bir şekilde okuması için hemen alıp yollamayalım. Aldığımız kitabı kargoya veriş tarihimiz 24 Ekim Salı olsun yani herkes bugün aldığı kitabı kargoya verirse çok daha iyi olur. Ayrıca bu başlık @paretowilfredo kardeşimden ricam başa tutturulursa çok daha iyi olacaktır.
Kitabın ilk sayfasına Ronahi için bir şeyler yazarsak ona moral olarak da iyi geleceğini düşünüyorum dostlar içimizden geçen ona güç verecek yazıları yolladığınız şehri ve isminizi de yazabilirsiniz.Alıcı Adı: Ronahi ÇOK
Alıcı Adresi: YENİ ADRES: ZÜBEYDE HANIM MAHALLESİ SEÇİM SOKAK ARMAĞAN APARTMANI 57/2 ALTINDAĞ/ANKARA/İSKİTLER
Hepinizden Allah razı olsun dostlarım. -
Kitap alan arkadaşlar aldıkları kitabın ismini burada paylasirsa eğer aynı kitabı almış olmayız. Hocam bir de ablası ile bir daha görüşürseniz hani bu desenli motifli boya kitapları var boyama yaparsa çok yorulur mu bunu sorabilir misiniz? Renklerle meşgul olmak ruhuna iyi gelir o tarz şeyler de gonderebiliriz.
-
-
@sosyolog Eğer 14 yaş için bir boyama kitabı varsa bence de iyi olur sormaya pek gerek yok alınabilir
Ayrıca çok mantıklı herkes aldığı kitabı yazarsa mükerrer olmasın -
@priss yetişkinler için bile var hocam eşek kadar halimle ben bile yapıyorum :)) tedavi süreci ağır ve yorucu diye demiştim ben
-
@sosyolog Sorarım o zaman kardeşim yarın şimdi geç oldu yazarım sana da
-
ARKADAŞLAR BİR KEZ DAHA ÖNEMLE BELİRTMEK İSTERİM. ALDIĞIMIZ KİTAPLARI HEMEN YOLLAMIYORUZ. 24 EKİM SALI ÖĞLEDEN ÖNCE YOLLAYALIM ONLAR İÇİN DE YORUCU OLMASIN. VE LÜTFEN HERKES KARGO PARASINI ÖDESİN.
-
Şeker Portakalı
Güneşi Uyandıralım
Delifişek
Küçük Prens
Fareler ve İnsanlar
Umut Sokağı Çocukları
Simyacı
Güneş Ülkesi
Sol Ayağım
Bunlar alındı arkadaşlar -
@priss hocam o zaman zahmet olmayacaksa puzzle seviyormuy muş onu da sorabilir misiniz? kitap yanında farklı bir alternatif de yollamak isterim
-
Tabiki onu da sorarım yarın ama Harika fikir
-
@priss
Aşiri duygu yogunlugu var bikac gundur bende .Yazdiginizin okurken o kadar cok duygulandim ki yarin cikip kitapciya gidicem ve 24 unde gondericem insallah..Daha fazla kisiye ulasalim boyle..Cocuk esirgeme yurdundaki yavrularimiz, huzurevindeki yaslilarimiznicin de biseyler yapalim..Allah razi olsun vesile oldugunuz icin..Yuzunde kucuk bi tebessum olusturabilirsek ne mutlu bize..Bu dunyayi iyilik kurtaricak..Sizin gibi insanlari gordukce umudum yeseriyo..var olun -
Hocalarim kitap isim tavsiyesi verecek var mi yarın gidip almak istiyorum ama pek bilgim yok arkadaşımıza yararli bir kitap olsa daha hayırlı olur çünkü
-
Yarın kitaplarımı netleştirip yazarım ben de, dilerim okudukça önce ruhu şifa bulsun sonra ufacık bedeni
-
Mükemmel bir düşünce takipteydim bu konuyu iyiki de kaçırmadım
-
@Priss hocam çocuk o kadar kitabın içinde kalcak farklı şeyler katalım fikri olanda varsa:)
-
@nefiseok evet kitap dışında alternatifler de geliştirelim oradaki diğer çocuklara da aynı şekilde hepsi bir şekilde faydalansın
-
@yldzkrc evet kitapla sınırlı kalmayalım mesela arkadaş puzzle dedi çok mantıklı bunun gibi üretebiliriz illa kitap değil. 14 yaşa gidecek her şey olabilir
-
Şiddetle desteklediğim organizasyon.
-
Hocam yeni gördüm çok mutlu oldum ben de yarın biraz dolanıp ,14 yaşıma dönüp nelerden hoşlandığımı hatırlayıp bi şeyler almaya çalışacağım bence de kitapla bağlı kalmayalım :))
-
Arkadaşlar arkadaşların da dediği gibi illa kitap olmak zorunda değil. 14 yaşında bir kız kardeşimize uygun düşecek her şey olur