SGK Uzman Yardımcılığı Duyumu
-
@genclerbirlikli eyvallah hocam.
-
Arkadaşlar kaç aylık bir yds çalışma ve yds kursu ile d seviyesi puanı alınabilir?
Eğer kısa sürede mümkünse ilana kadar yds kursuna gitmeyi planlıyorum. -
hep yds istiyor ya. Eminim yds isteyen kurumların yarısından fazlası şekil olsun diye istiyor yds puanı
-
@varolistan Size katılıyorum. Kendini prestijli göstermek isteyen kurumların ortak noktası yds
-
SGK Uzmanlık için prestij'den ziyade değiştirilmeye üşenilen bir mevzuat olduğunu düşünüyorum. Vakti zamanında koymuşlar 60 YDS barajı olsun diye. Şimdi de kaldırmakla uğraşmıyorlar.
Hatırlayın Teftiş sınavında Yabancı Dil için Sn. Apaydın'ın beyanını. 'yabancı dil mevzuatta var o nedenle oturumu yapmak zorundayız' teftişin bile böyle bir gayesi yok sadece mevzuat dert açıyor değiştirilse çözülecek gidecek mesele.
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/sgk-uzman-yardimciligi-meslegi-maasi-ve-sinavi
MESLEK TANITIMI şöyle bırakayım dostlar İlk mesaja da ekliyorum dileyenler bakabilir.
-
@paretowilfredo size attigim mesaja bakabilir misiniz?
-
Eğer merkez kadroları içinse bu duyum az sayıda alım olacaktır. Ancak taşra içinse bir kaç mevzuat ayarlaması yapılması gerekir. Kurum çalışanları da gelir uzmanlığı gibi uzmanlık kadrosu istiyor. Buna yönelik ise kurum içinden de alım yapılabilir. Düz memur alımını ortadan kaldırmaya yönelik bir çalışma ise yüklü alımlar olabilir. Aksi takdirde mevcut uzman yardımcılığı sadece merkez için sınırlı sayıda bir kadro.
-
arkadaşlar sayfaya yeni katıldım , SGK denetmen yardımcılığı mülakatı açıklanmış mı yoksa GUY'dan mı bahsediosunuz? nete fazla giremedigim için haliyle bilgimde olmadı, yardımcı olur musunuz.-?
-
@25torsteinn İkisi de değil dostum. SGDY açıklanmadı halen. Bu bahsettiğimiz Uzmanlık.
-
eyvallah kardeşim çok saol.. GUY mülakatları 15-20 gün önce bitti bizde SGK denetmen yardımcılığı için mülakata girmiştik , mülakat sonuçlarının açıklandığını sandım.
-
maaş durumu suan 3700 mu yoksa bi yıl önceki mi,tez yazılması zor mu ? Ayrica guuy oldum ama daha baslamadim guydan çok farkı var mi ?
-
@sonilanbukucu guydan farkli bi kadro elbette. Guy bi kere taşra sgk uzmanlığı merkez. Maaş, özlük, koşullar farklıdır.
-
@paretowilfredo hocam SGK uzmanlıkta yds şartının kaldırılma ihtimali var mı?
-
@mesnetsiz Dostum bunun için mevzuat degisikligi gerekli. 2011 den 2016 ya kadar kurum alim yapmamisti. Son alimda bunu yapacak firsat varken degisiklik gerceklesmedi o nedenle zayif bir ihtimal olarak goruyorum.
-
@paretowilfredo eyvallah dostum saolasın
-
@genclerbirlikli anladim hocam teşekkür ederim
-
@paretowilfredo hocam ilan tahmini ne zaman gelir,ilandan ne kadar süre sonra mülakat oluyor,iş hukuku vs sorarlar mi?şimdiden sagolun
-
@sonilanbukucu Ilan tarihini ongormek sgk gibi bir kurumda cok mumkun degil. Ama kpss olmadan gelecegini ongorebiliriz. Dostum ilan sureci gectigimiz yil cok uzun surdu her asamada. Bu kez daha hizli olacagi kanaatindeyim. Ilgili basligi inceleyebilirsin daha detayli bilgi icin.
Is hukuku vs. Sinav yonergesinde olmasa bile temel kaideler ozellikle 5510 dakiler biraz bilinmeli. Nihayetinde gireceginiz kurum sorulursa sayet arti puan olur.
-
Sgk müfettişliği mülakatına giren bir arkadaşıma komisyon yılbaşı öncesi yeni bir alım müf yrd alımı olacağını sınavın da test olabileceğini söylemiş..