SGK Uzman Yardımcılığı Duyumu
-
@aslan-reyiz Ösym protkolü yapildi dostum. 50 kisi icin eger bir aksilik olmazsa test sinavi yapilacak.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: SGK Uzman Yardımcılığı Duyumu
@aslan-reyiz Ösym protkolü yapildi dostum. 50 kisi icin eger bir aksilik olmazsa test sinavi yapilacak.
Adamsın üstad
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Dostlar bu ilan beklentimiz ne durumda yalan olmadik insallah birde bu alim sayet olursa puan turunde p39 yer alma ihtimali var midir sizce
-
@paretowilfredo Peki kaç katı çağırılacağı hakkında bilginiz var mı ? 50 kişi 20 katı çağırılırsa çok güzel bir fırsat olur.
-
Sadece mulakat ile aldigi icin ayni durumun devami halinfe malesef mumkun degil.
-
@paretowilfredo Müfettişlik alımına cevap yazmışsınız 50 kişi için test diye ben de ona istinaden kaç katı çağırılır diye sorayım dedim konusu geçmişken.Kusura bakmayın başlık uzmanlık olduğundan sizi de şaşırttık sanırım.
-
@paretowilfredo sgk uzmanı da 50 kisi belirlendi hocam ?
-
@gundalko estagfurullah dostum evet teftis icin test yapilmasi durumunds bu mumkun.
-
@brzezinski henuz net bir rakam duymadim dostum 50 veya 60 planlaniyor.
-
@paretowilfredo Hocam yds şartı oluyor muydu bunda ?
-
@tuntirikos Meslek tanitimlarinda detaylar mevcut dostum.
-
@paretowilfredo Teşekkür ederim hocam kusura bakmayin şimdi farkettim ben de
-
@paretowilfredo hocam bu da yakında gelir mi aralık mi digerleri gibi
-
@brzezinski SGK ya dair süre tayini yapmıyorum dostum diger konularda olduğu gibi. Teftiş de Sn. Apaydın duyurduğu için guveniyoruz yoksa hiiiiic belli olmayabilir
-
@paretowilfredo inşallah gelmemezlik gibi bir durum yoktur
-
Yökdil Gecerli oluyor mu acaba illaki yds mi istiyor
-
@b-ays yökdil geçerli olmaz yds isterler
-
@genclerbirlikli hadi ya üzüldüm simdi
-
@b-ays belli altyapınız varsa e ydslere çalışın makale kitaplarından bence, 70i geçersiniz