TY MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ
-
@paretowilfredo burda suskun olsak da içimizde değiliz
-
@paretowilfredo İlla bir okul özleyen çıkıyor @kussesi bugünün talihlisiymiş
-
@plansız Biz de özlüyoruz. Hem de çok. Gazi vardı bi zamanlar. Hani şu böldükleri. Sakinim.
-
@paretowilfredo madem oralardasınız, 50.yıl yokuşunda Ahmet abi var gözlemeci, iki gözleme sardırın da akşama yerimize yiyin
Turşuyu kavuran, hamsiden pilav yapan memlekette bi gözlemeci bulamadım. -
@möözun İyi bilirim, pizzacınızı da bilirim. 3 sene Mülkiye Spor Kulübünde basketbol oynadım o yönden aşinayım Cebeci'ye fazlasıyla
Not: Sizin sofra da hakikaten enteresan.
-
@paretowilfredo Şimdi dicem onlarda sakindi Gazililer bana kızacak! zaten ne yapabilirlerdi. E milli irade tabi bir yerde. Neyse bu konu ciddi burda kalsın
-
@plansız Bence de. Yazık oldu köklü tarihe. İnşallah Mülkiye'nin de başına gelmez böyle bir şey. Gazi konusunda kızdığım ve üzüldüğüm kadar kızar ve üzülürüm.
-
@paretowilfredo ne olmuş ya. Bizim okulun adımı zikredilmiş, şu eski, beşevlerin karşısında olan. Bizde özledik ama burada yazmayalım özlediğimizi, mülkiyelinin daha çok hasretle anacağı durumlar vardır elbet. Bizim sadece 2,50 TL'ye aldığımız şinitzel!
-
@antimülakat Haşlanmış kazan çayı ve soğuk esprileri ile Kasım abi Gözümde canlanır koskoca maazi. . .
-
@paretowilfredo bu gerçekten çok iyiydi. Kasım abi, neyse bu sayfaya bence biz müdahil olmayalım, kendi yuvamıza dönelim karşiim!
-
@antimülakat Gidelim Gaffur gidelim
-
Yine altlarda kalmış bu başlık. Mülkiye Tüllabı neredesiniz? Aldığım duyumlara göre mezuniyet töreni Tandoğan'da yapılmış gözümüzün nuru Cebeci dururken
-
okulu sevmeyen, sevemeyen bir ben mi varım acaba cidden merak ediyorum
-
@hunat ibiş kendi gelemeyince mülkiyeyi ayağına getirmiş...
-
Okulumu zerre özlemedim. O podyuma dönen arka bahçe, hocaların bir köşe kapıp at oynatması hiç özlenecek şeyler değil ama her şeye rağmen gururla okul kimliğini yaşatmaya çalışıyorum. E ne demiş eskiler? Kol kırılır... .))
-
Selam arkadaslar sizi burda yaklamisken ben iki sene once uluslararasi iliskiler e yatay gecis yaptiydim da hazirliga takildim gitmedim gelmedim sonucta kaldim simdi dilekce verip yine bizim okulda kalmak mi mantikli yoksa ösym den tercih yapip baska bir okul baska bir bolum mu yazsam ki bu arada baya okul uzamasina ragmen calismaya baslicam calisirken devam etcem okula onerileriniz nelerdir?
-
@halil3 kardeşim mulkiyede sınavlar klasik olduğu için çalışırken aynı zamanda bu dersleri halletmek gerçekten zor oluyor. İdealist olup olmamana göre bunu baz alarak ver. Kpss hedefliyorsan gazı üniversitesi nde de gayet başarılı sonuçlar elde edersin ayrıca vize final sürecinde daha rahat geçer.
-
@halil3 hocam hazırlığı geçecek iradeye sahip değilseniz bölüm sizi oldukça zorlar. Tavsiyem başka okula geçin hem kpss sürecinde daha rahat edersiniz hem de binlerce sayfalık okuma yükünden kurtulursunuz. kendinizi geliştirmeye daha çok vakit ayırabilirsiniz.
-
@mulkiyelikeynes @bebekdinazor tesekkurler gaziye genelde kolay diyolar hem yaz okulu olayi da varmis orda acikcasi gecmeyi dusunuyodum oraya bölüm olarak var mi tavsiyeniz aslinda seviyorum uluslararasi iliskileri konularini kitaplarini okumayi falan ama degistirirsen hangi bölüm tavsiye edersiniz
-
@halil3 eğer siyasalda kalıp bölüm değiştirme şansınız varsa ben kpssye hazırlanma açısından işletme ve maliye bölümlerini öneririm hocam bölümlere kolay dediğim için değil burda bölüm savaşları çıkmasın ama iktisat seçseniz 4. sınıfta ekonometri, finansal iktisat ödevi derken hazırlananamazsınız . Uluslar veya kamuda da hocalar gereksiz zorlayıcı olabiliyolar. Okulda son sınıfta deshaneye gidebilenlere bakarsak genelde maliye ve işletmedir