TY MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ
-
@genclerbirlikli insan bu dediğine inanmak istiyor ama yukarıdan karar verilince kan da çıksa, insanlar da ölse hayata geçiriyorlar maalesef. Gazi ve İstanbul da uğraştı son günlerde ama karar çıktı maalesef. Hem okul eskisi gibi değil, duruluyor yavaş yavaş, geçen yıl İlef'in binasını şeytan taşlama binasına döndürdüklerinden beri kampüs eski kampüs değil.
-
@gökyeleli Mektepte cinsiyetçi söylem istemiyoruz
O yüzden YAŞASIN HEGEMON ULUSLAR -
@plansız o kadarcık kredimiz vardır hocam galiba
@gökyeleli sakin hocam Geyikhanlar burda -
@hunat yaa off her sene ayni muhabbet.
-
@gökyeleli züppelik bunu gerektiriyor galiba
-
@gökyeleli tabii ki gelenek bu da
-
@agor doğru hocam dediklerin de. Ne diyelim olduğu gibi kalır umarım, ellemesinler kendi halimizde kalalım...
-
Tahsildarlar beğensin de sayimizi görelim
-
Ben en son öğrenci işlerine gelmiştim, yıl 1900 bilmem kaç . Bişi oldu mu Tünay ablaya gidiyordum direkt. Öğrenci işlerine gitcem diyeceğim yerde Tünay ablanın yanına gitcem dedim. Kadın meğerse emekli olmuş. Öğrenci işlerinde işim olduğunu ikna edene kadar kapıda canım çıkmıştı.
-
@möözun, içinde söyledi: TY MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ
Ben en son öğrenci işlerine gelmiştim, yıl 1900 bilmem kaç . Bişi oldu mu Tünay ablaya gidiyordum direkt. Öğrenci işlerine gitcem diyeceğim yerde Tünay ablanın yanına gitcem dedim. Kadın meğerse emekli olmuş. Öğrenci işlerinde işim olduğunu ikna edene kadar kapıda canım çıkmıştı.
Yani siz siz olun Tünay ablanın yanına gitcem demeyin
-
@möözun aman yok demem zaten sevmezdim onu
-
@genclerbirlikli bizimki de alışkanlık diyelim
-
@gökyeleli, içinde söyledi: TY MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ
Tahsildarlar beğensin de sayimizi görelim
Begenen tek kisi olmak uzdu:D
-
@1umut 1 kişi olsun bizden olsun
-
@1umut Ben ne yapayım belki tek kamucuyum
-
@gökyeleli istersen geyikhan diye düzelteyim beğeni yağsın
-
@plansız hocam uzulmeyin, illaki gelcektir kamucular:)
-
@1umut Belki yalnızlık bizde kader
-
@plansız Forza Tellak!
-
Züppeyunlar beğensin de sayımızı görelim diyemeyeceğim çünkü bizimkiler yine o İspanya senin bu Fransa benim diyerek şampanya patlatıyorlardır Şaka şaka NATO BM falan koşuşturuyoruz işte