TY MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ
-
Bu şuna benzemez, buna benzemez meselesini çok ciddi bulmuyorum. Bugün Ödtü gerçeği var önümüzde Melih Gökçek gibi birisi bile bir şekilde, o kadar eyleme vs. rağmen yolu açtı. Siyasal, ilef gibi okullarda hocalar okuldan atıldı, geri dönmeleri için günlerce eylem yapıldı adım atıldı mı atılmadı. Yarın birgün hükümet Siyasal'ı da Sosyal Bilimler Üniversitesine bağlıyoruz kararı aldığını varsayalım, nasıl bu iş engellenecek?
-
Konu biraz dünde kalmış ama Mektebin Kralı Şanlı Bakkal Tüllabı arkadaşlar, bunu unutmayalım lütfen. Onun dışında iktidarlar gelir, iktidarlar geçer; ekoller ise baki kalır.
-
Tüm tüllab burda ama çikocular meydanda yok. Çiko yavrım nerdesin
-
@genclerbirlikli Burdayiz dostum yanlış olmasın :))
-
Ben de kamucuyum
-
Siz bizim altta kalan tercihlerimizsiniz:)
Forza Tellak
Besteleri yazmak isterdim ama bayram geçti gitti:) -
Tek olmadığımı biliyordum zaten Hoş geldiniz dostlar @endi @Hukuksever @Althusser .
-
@plansız hoşbulduk
-
-
Sütunlu salonu özleyenlere..
-
@kussesi ah ah deri koltuklarda oturup dinlemek vardı şimdi. Ara sıra evde dinliyorum ama o tadı vermiyor elbet.
-
@genclerbirlikli kesinlikle öyle, o tadı vermiyor
-
Kütüphanede sabahladıktan sonra sütünluya geçer dinlenirdim, bu müziğin tınısı öyle bir dinlendirici olurdu ki. Hatırladım ve özledim. @kussesi
-
@officialsecret Erik Satie, Gnossienne o tını.
-
@officialsecret benim de sabah derslerine giderken ordan geçip duyunca aklım kalırdı, bazen sırf dinlemek için otururdum koltuklarda.
-
@kussesi Sadece oradan geçerken dahi bizi okula hazırlayan bir havası vardı, ben öyle hissederdim kapıdan girmeden önce ve girdikten sonra cemal gürselin trafik sesi sonra pat diye böyle şeyler
-
@plansız öyleydi gerçekten.
-
28 gün aradan sonra kim hortlattı burayı -_- o.O Ne güzel suskundunuz?! :))
-
@paretowilfredo öyle demeyin bak valla koyarım Mülkiye marşını yine.. Bak geliyor...
-
@möözun Haaah kamber de geldi düğün tamam oldu
(Yalnız Mülkiye mahallesinde tek başımayım şu anda yürek yemiş Gazi'li :)) )