Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@impressiveunit Anladım kardeşim teşekkürler
-
@elinor-ostrom inan bende bilmiyorum fotograf cektim zaten belgeleri göstereceğiz diye nasıl olsa ama pürüz çıkar diyede içim rahat değil
-
@mustafa-kader benim de merak ettiğim soru bu. Bende mezun oldum ama diplomayı almadım. memlekete geldim okul uzakta kaldı
-
başvuru talep formunu bulabilen oldu
-
https://giris.gsb.gov.tr/GsbOnline/Uygulamalar bu linkten müfettiş yardımcılığı diye seçerseniz çıkar. Edevlette gençlik ve spor bakanlığı bulun ordan GSB uygulamaları var tıklayın gelen pencerede başvurularıma tıklayın sonra kendi adına seçeneğine girin hemen ikinci sırada müfettiş yardımcılığı görürsünüz.
-
Resim olarak çekip atarsanız kabul edilir ancak üzerindeki yazılar net ve okunaklı olsun.
Diploması çıkmayan arkadaşlar geçici mezuniyet belgesinden başka çare yok kurumlar e-devlet üzerindeki diplomayı kabul etmiyor şimdiye kadar kabul edeni görmedim.
Diplomanızı veya geçici mezuniyet belgesi alırsanız bolca aslı gibidir yaptırın(eğer okulunuzun bulunduğu yerde veya ankarada ikamet etmiyorsanız) başvurularda işe yarıyor ben notere hiç para vermedim.
-
Kpss sonuç belgesini prt screen ile paintten kesip yüklesek olmaz mı dostlar? Nasıl hallettiniz acaba?
-
@joeblack16 çıktı alınan yerden pdf olarak kaydedin daha sonra o pdf i resime dönüştürme programları var online sitelerde oradan resim formatına çevirirsiniz ben o şekilde yaptım.
-
Hakkında bilgi alınacak kişi referans mı oluyor? Ben kimseyi yazmadım kabul edilmedi
-
@black Hocam çıktı da tek sayfa olarak çıkmıyor maalesef o kısmı nasıl yaptınız?
-
@joeblack16 ölçeklendirme yapın ve sayfa boşluklarını değiştirin ölçeği de 70 yapın. oradaki menüde var
-
@kpssa34 eger öyleyse ben de 3 tane yaptirim. daha uygun. nasil olsa lazim olur.
-
Kurumu arayıp sordum, e devletten alınan mezuniyet belgesi kabul ediliyormuş. Ayrıca in müdürlükleri de onaylayabilir diplomayı dedi görevli
-
@joeblack16 Hocam hiç uğraşma sonuç belgesini telefondan aç ekran fotosu al diplomanında arkalı önlü fotosunu çek direk ekle.
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/kyk-mufettisligi-meslegi-sinavi-ve-maasi
Meslek Tanıtımı için Buyrun dostlar. İnşallah faydası olur İlk mesaja ve sabit platforma da ekliyorum tekrar bakmak isterseniz eğer.
-
Dostlar başvurumu yaptım fakat en altta sınava katılmak istiyorum. Arz ederim var sadece imza atılacak yer 2. Sayfaya taştı her 2 sayfada kontrol kodu var ve sayfa numaraları verdi kendim düzeltip tek sayfaya indirsem mi yoksa arka sayfaya imza atsam mı bilemedim var mı fikri olan
-
@erkan kuruma ayrıyetten göndereceğimiz belge mi kabul ediliyormuş ??
-
Üniversite onayli diplomanın kabul edilmesi cok iyimiş notere bosuna para gitmeyecek
-
Arkadaşlar, konu hakkında sizleri bilgilendireyim.
1- e- devlet'ten alacağınız "Mezun Belgesi" de geçerlidir.
2- Başvuru Formu 2 sayfa olarak planlanmıştır. onun için imza kısmı beyan kısmı ikinci sayfaya taşıyor diye endişe etmeyin. Formu rahat rahat doldurun.
3-Başvuru formuna www.kyk.gov.tr ve www.kyk.gsb.gov.tr adreslerinde KYK müfettiş yardımcılığı sınav ilanının altındda "Buraya Tıklayınız" alanına tıklayarak ulaşabilirsiniz. https://giris.gsb.gov.tr/GsbOnline/Uygulamalar linkinden ulaşabiliriniz.
takıldığınız başka konular varsa yardımcı olmaya çalışacağım.
Hepinize başarılar dilerim. -
Arkadaşlar bilgi alınacak kişilere ne yazıyorsunuz?Yazacak kimsesi olmayan ne yapacak?Bu alanı zorunlu mu tutmuşlar.