Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
Ankaraya biniceksiniz dikimevi yönünde kurtuluş istasyonunda inin hemen yanı pembi bir bina
-
@kpss_zede kurtuluş ankarayda ınince sol çaprazda kalıyor kıbrıs caddesi zaten ankaray çıkışında kıbrıs caddesine yönlendiren tabelalar var, o çıkıştan çıkınca sol çaprazdaki cadde oldukça kolay aslında yer. Bina da cadde üzerinde 150 200 metre ilerde solda kalıyor giderken
-
Arkadaşlar tesekkur ederim bulduk sonunda
-
İlk grubun mülakat bitti sanırım nasıldı arkadaşlar
-
Mülakat kaç dk sürüyor girenler yavaş yavaş bilgi verirse seviniriz
-
Merhaba arkadaşlar... mülakattan çıktık ilk grup olarak... öncelikle kendinizi tanıtıyorsunuz daha sonra zarf çekiyorsunuz zarfta 5 tane soru var (bende 5 soruda alanda geldi arkadaşlar.... komisyon sizi zorlamıyor ama çok sinsi duruyorlardı) mülakat ortalama 10 15 dk sürüyor... herkese başarılar arkadaşlar
-
@sukut_u-hayal hocam alan soruları mı vardı?
-
@sukut_u-hayal geçmiş olsun hocam seviye olarak nasıl sorulr muhasebe hukuk iktisat maliye alanı hariç bi sru gldmi hocam mevzuat yda kurumla ilgli sorular
-
@iktisatcikiz kpss alan sorularıydı hocam.... basit madde.... dmk disiplin cezaları... dolaylı transfer.... talebin fiyat esn. Etkileyen faktörler...
-
@birmagdur bana gelmedi hocam... ama bu başkasına gelmediği yada gelmeyeceği anlamına gelmez takdir ederdiniznki
-
@sukut_u-hayal çok sagolun hocam bilgiler için
-
@birmagdur rica ederim hocam...
-
Bilgilendirme için teşekkürler. Gelmeyen oldu mu bugün ?@sukut_u-hayal
-
@wicksell ilk yedi kişilik grup içerisinde 1 kişi gelmemişti sanırım
-
@wicksell hocam 13.00 da olanlar bir kişi gelmedi diye aklımda kalmış... ama o da sonradan gelmiş olabilir... yani ben mülakata girdikten sonra
-
Arkdaşlar hizmet binası belge braktığımz yerin karşısı dmi
-
arkadaşlar nasıl sorular geldi paylaşabilir misin ?
-
Bi kişi tek paylaştı şuana kadar
-
Komisyon da kaç kişi var nasıl davranıyorlar arkadaslar
-
Bana gelen sorular ile genel durum hakkında bilgi paylaştım...