Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@iibfli_keynes hocam sorular bnce aynı glmz çünkü çok fazla zarf var bana gelenler borcu sona erdiren haller tehlike suçu verginin amrtismanı ve kapitlizasyonu konvertble muhasebedende ilkelerle ilgli sorulr gldi hocam
-
eyvallah sağolasın , soru tarzları nasıl diye merak ediyoruz yoksa aynı gelmeyecektir bence de .
-
@iibfli_keynes @mahmut @iibfli_keynes sorular genel olarak kpss alan sorularıydı hocam....bana sorulan sorular şunlardı hocam: basit madde.... dmk disiplin cezaları... dolaylı transfer.... talebin fiyat esn. Etkileyen faktörler...dernek tüzüğünde bulunması gereken zorunlu unsurlar nelerdir (soruları biraz kısa yazdım hocam )
-
@sukut_u-hayal tşk ederim hocam çok sağol
-
@iibfli_keynes rica ederim hocam...
-
Girdiğim mülakatın soruları
1.Vakıf nedir?Vakıf senedinde bulunanlar
2.vergi yükümlüsü nedir?Kanuni mükellef,aracı mükellef ,fiili mükellef açıklayınız
3.Kliring nedir?
4.tam yargı davası nedir özellikleri nelerdir?
5.muhasebede taraflar kimlerdir? -
@simurg57 kasmışlar baya hocam, hayırlısı olsun
-
@harristodaro, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
@simurg57 kasmışlar baya hocam, hayırlısı olsun
Zor degil sanki hocam ya?
-
Sorular içindende bazı sorular sormasıyla biraz daha zorlaştı.Yoksa orta seviye denebilir.
-
@shady1 günden güne bilgi dağarcığım köreliyor hocam o yüzden bana öyle geldi
-
@harristodaro sisrem utansin hocam. Adaylarla adeta dalga geçen baska işe alim surecleri yoktur heralde hicbir yerde.
-
guzel ve kaliteli sirular. klasik bir sinavda sorulsa yazilacak cok sey bulunur aslinda.
-
Merhaba arkadaşlar, soruları komisyon mu yöneltiyor yoksa biz zarfı çektikten sonra kendimiz mi anlatıyoruz ?
-
@jmkerim siz hocam istediğinz sorudan başlyorsnz nasl cvplamak istersenz
-
@birmagdur teşekkürler hocam
-
@simurg57 zormuş hocam bence sorular
-
Arkadaşlar diyelim mülakata girdim ama mülakat açıklanmadan başka bir kurum kazandım burdan vazgeçmek mümkün mu
-
@firito hocam burayı kazanırsan feragat edersn yedeklere sıra gelir
-
Önceki günler de sözlü sınava girdim genel bir bilgilendirme yapayım
Öncelikle sizi kapıda güvenlikci arkadaş karşılıyor kimliğinizle listeyi karşılaştırıp bir başka görevliyi çağırıyor bu görevli size işte tuvalet şurda o burda gibisinden bilgilendirme yapıp üst kata çıkarıyor orada bekleme odasında herkes bekliyor içeride su sürayisi falan koymuşlar susayıca içiniz die yine çay falanda ikram ediyor lar neyse tam saatinde almıyor lar bir 15 dakka sonra fln başlıyor sözlü sınav sizi üst kata çıkaran görevli siraniz gelince size seslenip aşağı daki mulkat odasına götürüyor güvenlik ci arkadaş telefonunuzu teslim edip içeri giriyor sunuz içeride U şeklinde bir başa 5 adet komisyon müfettişi var biri bayan masanın tam karşında bir masa ve sandalye var buraya oturmanz söyleniyor masanın üzerinde su ve peçete var hemen yanınızda da binlerce zarf bulunuyor önce kendinizi tanitmaniz isteniyor nerde okudunuz üniversite nerde kaldınız anneninz babanız ne iş yapıo gibi kişisel sorular soruluyor yine hangi sınavlara giriginiz beklediğiz başka sınav sonuçlari varmı falan soruluyor daha sonra bayan müfettiş hanim kalkıp yanında geliyor sınava girdiğinize dair belge imzaliyorsunuz sonra kapalı zarfı zarf açacağı ile açıp soruları okuyorsunuz istediğinz sorular dan baslaya biliyorsuniz siz konuşrken hiç kesmiyor lar soru sormuyor lar takıldığınz yerde surdaan da bahset gibi yardimci olunuyor ben 5 soru dan biri hatırlayamadim o an malesef büyük ihtimal olumsuz olacak siza 5 inde bilen 300 kişiden illa vardır genel olarak bunları söyleyebilirim ekstra soru sormuyorlar ayrıca güzelce sınav konularına çalışıp girin nasip te varsa olur . Hekese başarılar. -
@heredotolga hocam bilgiler icin sagol . Ancak sunu söyleyeyim 5te 5 yapinca olumlu olcak diye bi sey yok üzülme . Zira oyle olsaydi su ana kadar coktan atanmistik diger mulakatlarda. Herkes icin hayirlisi olsun.