Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@aroma muhtemelen öyle bir şeydir hocam
-
Evrak verip mülakata girmeyecek var mı TCDD taşımacilik kazanan 7 arkadaşimiz kyk için evrak verdi onlar girecek mi acaba mülakata
-
@firito ben girmicem kardeşim
-
bir kaç haftaya sgk açıklanırsa bende girmem
-
SGK aciklansa girmeyecek çok kişi var ama Nerede
-
SGK dan kasıt denetmenlik mi SGK müfettişliği mi?
-
@adnan-ötüken denetmenlik
-
@firito ben de girmeyeceğim kardeşim
-
@emiemi eyvallah saol kardeşim
-
@iktisatcikiz sgk müfettişliği neden daha kötü hocam?
-
@burcuburcu hocam daha kötü değil şuan sonuç bekleyen arkadaşlar denetmenlikten sonuç bekliyor sgk teftiş açıkladı kazananlar zaten belge göndermemiştir. Yeni sınavda daha dün oldu arkadaşlar SGK olursa gelmem derken denetmenliği kasdediyor ben onu belirttim
-
@iktisatcikiz anladım hocam.
-
Geçmiş yıllarda mülakatta ne sorulmuş bulabilen oldu mu
-
-
@keciburcu Hocam ilan metninde bu şekilde belirtilmiş;
Sözlü sınavda; adayların genel olarak Hukuk, Maliye, Ekonomi, Muhasebe bilgileri ile zeka, intikal sürati, ifade kabiliyeti, tavır ve hareket gibi şahsi vasıfları da göz önünde bulundurulacaktır.
Alan konularından sorarlar diye düşünüyorum.Gsb denetçilikte 4 derstende soru sordular mesela.
-
@keciburcu hocam alandan gelir ağırlıkla. tüyo müyo boşverin eksik olduğunuz konulara göz atın.
-
@luthor çok teşekkür ederim @genclerbirlikli hocam ilk alan mülakatım olunca bakmak istedim baya detay hiç bilmedigim kavramlar var içinde onlari gördükçe geriliyorum zaten umarım o sekilde sorulmaz
-
@keciburcu hocam alana bakın, kurumun sitesini de kurcalayın biraz. belki memurlara özgü suçları sorabilirler müfettişlik sonuçta bu; tckdaki o hükümlere de göz atmak faydanıza.
-
@keciburcu maalesef belli değil ama bölüm bazlı soru gelme olasılığı yüksek
-
Arkadaşlar alan yanında kurumun mevzuatına da bakmak lazım sorabilirler bence