Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@firito 13 diye aklımda kalmış. Bende verdim evraklarımı sözde pazartesi teslim edecekler. Neyse öğrenmem iyi oldu yarın ararım teşekkürler
-
SGK, bu mülakatlardan önce açıklanırsa %15-20lere çıkar şans yok açıklanmazsa %10u geçmez
-
@zeybek rica ederim
-
@royharper inşallah açıklar
-
Soran oldu mu bugün toplam kaç kişi evrak vermiş
-
@royharper denetmenlik zorda mufettişlik acıklanabilir
-
@ahobaba müfettişlik yeni açıklandı zaten asıl denetmenlik sonuçları bekleniyor açıklanırsa o açıklanır
-
Aradım. Mülakata girecek sayısı 328. Hayırlısı olsun.
-
@adnan-ötüken mülakata kadar sayı düşer daha.
-
@Adnan-Ötüken hocam aradgnz numarayi yazabilirmisiniz
-
Hocam Google’dan buldum teftiş kurulu diye arattım. Numarayı sildim.
-
Sözlü sınav tarihleri açıklanmış 26 martta başlıyor 3 mayısta bitiyor
-
Tahmin ettiğim gibi olmuş.100 kişi evrak teslimi yapmamış.Buna yakın kişide mülakata gelmez 10 kat üzerinden yapılır.Sgk denetmenlik olsa ben şahsen gitmeyi düşünmüyorum.
-
25 kisilik kadroya 300 kusur adaya mülakat ... Enteresan bi sinav
-
Herhafta ankaraya gelir olduk... kdgm, sgk, kyk, iş teftiş... ev kiralasaydım daha az masraf olurdu...
-
26 mart-3 mayıs mülakat süreci bu kadar uzun oluyorsa bunun sonucunun açıklanması en az 1 yılı bulur
-
Su sgk dentmenliği aciklanirsa kazanan bircok aday mulakata gtmeyebilir sahsen olurda kazanirsam ben de dusunmuyorum insallah olurda yuzde olarak herkesin sansi artar nasiplenir.
-
@sirius sgk dan önce olması kötü oldu ..
-
Arkadaslar daha onceki mulakatta cikan sorulari nerden bulabiliriz?
-
Arkadaşlar 2016 alımında sgm kyk ve gsb denetçilik eğitime aynı anda başlamış muhtemelen çok uzatmayacaklrdır sonucun açıklanmasını da