Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@firito dahil hocam
-
@genclerbirlikli az gönderen olmuş pazartesi de 50 kişi verse 300 yapar oda baya iyi bence
-
@firito %5.88 den %8.33 e çıkar şansımız
-
@genclerbirlikli allah bereket versin mülakata da gelmeyen olsa al sana yüzde 10
-
@firito ne kadar geç olursa o kadar artar şans
-
@genclerbirlikli aynen öyle ben sordum 2 ay sonra olur tahminen dediler
-
@firito o zamana kadar aradan 50 kişi çekilir
-
En geç nisan başında yapmayı düşünüyorlarmış arkadaşlar
-
@macmohan2 nereden ögrendiniz hocam
-
@macmohan2
Martın ortasına geldik zaten. Bence nisan başı imkansız. Mayısta olur gibi geliyo bana. -
Yetkili bir ağızdan duyduğumu söyleyebilirim arkadaşlar niyetleri o yöndeymiş ama aksi bişi gerçekleşirse bilemem tabiki
-
ne önemi var mülakatın bugün yada yarın olmasının önemli olan kaç yıl sonra açıklanacak ve iş başı olacak buna bakmak lazım. 2 yıl sonra başlayacaksam ben işe mülakata bugün girmişim yada 5 ay sonra önemi yok allah düşürmesin buraya diyeceğim ama düşelide çok oldu. bu sürece yeni giren yada girmeyi düşünen arkadaşlar belki bu yazılanları görür de daha fazla yıpranmadan garson çaycı keresteci boyacı bişeyci olarak başlarlar umarım iş hayatına geri dönüşü de olmayan berbat bir yol bu
-
Ne kadar geç olursa mülakat gelen kişi sayısı azalır buda bir avantaj referansi olmayan kişiler için
-
@firito bardağın dolu tarafını görmek lazım diyorsunuz
-
@burcuburcu kesinlikle
-
Gönderip göndermemekte çok kararsız kaldım bugün gönderdim yetişir mı bilemiyorum hafta sonu var arada. Daha yüksek ihtimal olandan elendik bundan da elenecek büyük ihtimalle canları sağolsun
-
@macmohan2 "Niyet " kelimesi tüm her şeyi özetliyor sanırım ...Anlatmaya gerek yok:)
-
Yarın son gün evrak teslim edecek olan arkadaşlar kac kişinin evrak verdiğini sorarlarsa çok iyi olur
-
@firito yarın değil salı günü son gün.
-
@zeybek yarın son dostum 12.03.2018 mesai bitimine kadar