Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@macmohan2 Hocam onların alımları 2014 te başlamış diye biliyorum ben.Kyk ve sgm teftişin son ilanını bulmuştum 2014 yazıyordu diye hatırlıyorum.
-
@luthor sgm derneğinin sitesinde gördüm hocam bilemiyorum sınav tarihini haklı olabilirsiniz o zaman bi anlamı kalmıyor dediğimin tabi
-
@macmohan2 Hocam şimdi baktım tekrar yanıltmayayım diye.Kyk müf yard 2013 kasımda 33 kişi ilana çıkmış 2014 Aralıkta mülakat açıklanmış 10 kişi alınmış.Ben bunu söylüyorum 2016 alımını bilmiyorum sizin söylediğiniz farklı bir alım olsa gerek aynı değildir herhalde.
-
@luthor anladım hocam
-
Arkadaslar daha önce de bu tarz bi ileti girmiştim şimdi tekrar yazma gereği duydum. Bu alimda 25 kişilik kadronun tamamen doldurulacagini ve aynı zamanda bi 25 kişilik ilan daha geleceğini yazmıştım. Mülakat sonuçları benim kanaatimce çok uzamayacak zatwn 300 kişinin girdiği 25 kişilik kadroyu muhakkak dolduracaklardir.
-
@mithat-birden yeni ilan gelecek ise bu alim haziran da aciklanabilir o zaman
-
@brzezinski tabi yeni ilani sonbahara düsünüyolarsa hayal olur
-
@brzezinski benim konuştuğum başmüfettiş teftiş kurulunda 15 temmuz sürecinden sonra tasfiyelerin olduğunu orda oluşan açığın hızlı bu şekilde giderilmesini istediklerini söyledi zaten 4 5 sene sonra alım yapmasının nedeni buymus yani bence de haziran ayında mülakat sonuçları belli olacaktır
-
mülakat konuları nedir arkadaşlar bilgisi olan var mı
-
@mustafa-kader ingilizce hariç hukuk iktisat Maliye muhasebe yazılı sınav konuları ile ayni her birinden en az 50 almak gerekiryormus daha sonra yazılı ve sözlü sınav ortalmasi alinarak 65 ten daha yüksek olmak üzere sıralama yapilacakmis aynı puanlı kişiler den ingilizcesi yüksek olan üst sırada yer alacakmis detaylı bilgi için mevzuat.gov dan Kyk teftiş kurulu Yönetmeliğine bakabilirsinz .
-
Arkadaslar Genel anlamda mülakata ne çalışmak nasil calismk gerekir ya benim kpss A'ya dair ilk mülakatım olacak çok dusunceliyim bu sebepten:(
-
@keciburcu kpss a soruları gelir genelde. Bi de teşkilat yapısına bakın. Heyecanlanmayıp sakin olmak her zaman avantajdır.
-
@genclerbirlikli burada tabana yakın puanda olan ile 90 almış arasındaki puan farkını oldukça dezavantajlı görüyorum mülakat için.
-
@tibeout elbette orası öyle. Sınavdan yuksek alan daha avantajlıdır ama diyelim ki komisyon yem attı ve kişi buna düştü. İsterse 100 alsın komisyon müfettiş olmaz bundan derse onu almazlar, 65 alan adamda müfettiş olma ışığı, yeterliliği görür notunu yuksek verirler. Belli olmaz. Sadece yuksek alanlari alsalardi ilk 25 i alır uğraşmazlardı.
-
@tibeout mülakat saatleri 13 ile 15 arası olarak belirtilmiş mesai saatine kalmayacak mi mülakatlar ya da ne kadar sürer acaba arkadaşlar ?
-
@genclerbirlikli geçmis yılların sorularına bi baktım alan yok resmen şaka gibi gkgy sorulmuş hocam
-
@aroma nerden baktınız hocam
-
@aliyar-bey kyk müfettişlik derlenmiş soruları paylaşılmış ancak sanrım bunlar müfettişlik ile diğer sınavlarla karıştırılmış yoksa hep gkgy var .. çözemedim
-
@aroma gk gy sınavda bile yoktu yanlış hatırlamıyorsam burda da yoktur diye düşünüyorum ama belli de olmaz
-
@aliyar-bey sanrım yurt yöneticiliği soruları müfettişlik olarak etiketlenip paylaşılmış hocam yanlışlık olmuş.