Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@elinor-ostrom eline sağlık hocam
-
@Elinor-Ostrom eyvallah kardeşim
-
Arkadaşlar GSB UZMANLIKTA sınava girmeyecek olan varsa feragat edebilir mi görünüşe göre çok ufak küsüratlarla sınava giremiyorum Lütfen biraz duyarlı olalım Şimdiden teşekkürler️
-
Arkadaslar sabika kaydi ve saglik raporu mu cikarmamiz gerekiyor. Formda istenilen bilgiler derken kendiniz mi dolduracaz? cevaplarsaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler
-
@noyanna sadece kendi beyanınız yeterli hocam ben teslim ettimde belgeye gerek yok
-
@birmagdur cok tesekkur ederim hocam
-
@birmagdur, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
@noyanna sadece kendi beyanınız yeterli hocam ben teslim ettimde belgeye gerek yok
hocam mürekkepli kalem olayını nasıl yaptınız. pilot kalemle kabul ediyorlar mı yoksa tüplü mürekkepli kalemle mi doldurmak gerekli
-
Yok hocam normal tükenmz kalmle doldurdum onun bir önemi yok bence kurşunla doldurulmamsı gerektiğini belirtmek için yazmşlar kalem olayını
-
@birmagdur teşekkür ederim hocam .
-
@paretooptimal, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
@birmagdur, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
hocam mürekkepli kalem olayını nasıl yaptınız. pilot kalemle kabul ediyorlar mı yoksa tüplü mürekkepli kalemle mi doldurmak gerekli
-
@buhara Komik olan birşey mi var hocam
-
@birmagdur sağlık durumuna ve ve diğer bilgilere Yok yok yazdım. Öyle mi yapmak gerekiyor .
-
@adnan-ötüken Ben öyle yaptım ve yolladım.
-
@adnan-ötüken işi yapmaya engel bir durumum olmadığını beyan ediyorum yazdım bn hocam
-
@birmagdur ben çizgi çektim hocam çok kasmaya gerek yok kabul ettiler elden teslim ettim
-
@harristodaro yok diye yazsak da yeterli sanirim
-
@paretooptimal Hocam yanlış anlama ya. Komik geldi haketten bu kadar detaya inmeniz çok önemli değil yani
-
@brzezinski yeterli hocam
-
@buhara garantiye almak lazım emek veriyoruz o kadar
-
@paretooptimal Haklisin hocam, başarılar