Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
2 sayfa çıktı fotokopi biri beyan altı boş şekilde oraya ne beyan edicez buda komik olabilir ama yardımlarınızı bekliyorum :))))
-
@iso22 Hocam tek sayfa oluyor.Ustte 4 kutucuk var.Askerlik,saglik,adli sicil ve calistigin kurum varsa onlarin beyani.Onlarin her birinin yanina yok yaziyorsun.Altta ozgecmis kismi var ayni kagitta.Oraya ozgecmisini elle yazscaksin.imzalayip 6 vesikalikla yollayacaksin.
-
@iso22 O beyan yazısı en üstte olmalı hocam.Sayfa kaymış.Onu düzeltip öyle çıktı alın.
-
anladım hocam teşekkür ederim
-
Evrak verecek olan arkadaşlar kaç kişinin evrak verdiğini sorup öğrenebilir mi acaba en azından mülakata kaç kişi katılacak öğrenmiş oluruz
-
@firito kamu düzeni ve güvenliği müsteşarlığının sınavına giderken evrak teslim etsek sıkıntı olmaz değil mi hocam...ptt ye para vermekten bıktık
-
@sukut_u-hayal 12sine kadarsa mülakatınız neden sorun olsun hocam zatn 5dk brakp çıkıysunuz
-
@sukut_u-hayal gideceğiniz yerden yakı değilse yol parası verip yorulana kadar erkenden PTT kargo ile daha ucuza yollayabilirsiniz.
-
@paretooptimal PTT kargoda çalışıyorsunuz galiba tam reklam cümlesi gibi oldu
-
@royharper yok ya geçen gün forumda gördüm bende mantıklı gelmişti
-
Arkadaşlar özgeçmişi kısaca dolduracagiz değil mi? Detaylı anlatima gerek yok sanırım evrak tek sayfadan oluşuyor ise
-
@keciburcu, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
Arkadaşlar özgeçmişi kısaca dolduracagiz değil mi? Detaylı anlatima gerek yok sanırım evrak tek sayfadan oluşuyor ise
aynen arkadaşlar uzun uzun yazan var mı veya neleri yazdınız? o kadar boşluk görünce ne yazacağımı bilemedim
-
yav o değil de mülakatı kazanamazsak verdiğimiz o 6 fotoyu geri alabiliyor muyuz ya evlat acısı o 6 foto
-
@yasaklı kesinlikle katiliyorum
-
@yasaklı Nereye kullanacaklar acaba çok merak ediyorum
-
@yasaklı neden 6 foto normalde 3 tane istenirken siz neden 6 tane istiyorsunuz diye sordum ve öyle takdir edilmiş diye bi cevap aldım yani soru var cevabın içi boş
-
@harristodaro aldığımız hangi cevabın içi dolu ki suç bizde hala soru soruyoruz onlara
Ben eski dandik fotoğrafımdan 6 tane gönderim yenilerek kıyamadım kaybedersek üzülmem o yüzden -
formu bugun elden verdim arkdslar. Elden teslim edenlerde 105. Siradayim postadan gelenler ayrı siralamadyms onun sayisini
da bilmedigini soylediler. -
Az önce elden teslim ettim. Toplam 250 kişi evrak yollamış/getirmiş.
-
@genclerbirlikli hocam posta ile gonderen de dahil mi