Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
Ya açil cevap verir misiniz bende başvuru yaptım mezuniyet belgemin arkalı önlü fotosunu çektim jpg olarak bide kpss sonuç belgem foto çektim jpg ama yazı biraz küçük oldu paint den aktardim o şekilde yapabildim sorun olur mü bide posta ile mezuniyet belgemin onaylı fotokopisi ekledim olur mu peki fotokopi aslı gibidir onaylı mezuniyet belgesi geçerli mi postayla göndermeye yoksa illa noter onaylı mi olck
-
@black, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
@ltfye isterseniz telefonunuzdan ais e girin(google chrome ile) sonuç sayfasından ekran görüntüsü alın orada tam çıkıyor ve yazılar okunaklı.
Tamam teşekkür ederim peki aslı gibidir yazılı mezuniyet belgesi fotokopisi olur mü postayla göndermek için yoksa illa noter onaylı mi olcak
-
@ltfye okulun onayı varsa kabul edilir zaten imzaladığınız formda en alt tarafta belirtilmiş
-
İmzalanan form hangisi oluyor acaba ? Diploma fotokopisi oluyor mu bende bundan muzdaribim yardım ? @black
-
@yasemen başvuru yaptığınız formun çıktısını alın.alt tarafta imza kısmı var. e devlet mezuniyet belgesi oluyormuş
-
@hadinbahım yani o belgeyi yollayınca oluyor mu diplomaya gerek kalmıyor öyleyse değil mi?
-
@yasemen ben görüşmedim ama aramış sormuşlar kabul ediliyormuş. yani diploma aslı gibidir yapılmasına geek yokmuş
-
@hadinbahım teşekkür ederim
-
arkadaşlar bu başvuruda zorunlu hizmettten kastı askerlik değil dimi ikisi içinde ayrı kısımlar var
-
@beşiktaş1903 zorunlu hizmet ylys vb. Olanlar. Askerlik ayri hocam, basvuruda da oyledir.
-
@impressiveunit eyvallah hocam sağolasın
-
Arkadaslar posta kac gunde ulasir 31inde gonderirsem gecikir mi?
-
yanlış doğruyu götürüyormu ?
-
@luthor hocam diplomanin arka yüzünde ne var ? benim bos yuklemedim o yüzden
-
@banshe Değişiyor demekki hocam her okulun diplomasında.Benimkinde arka tarafında ad,soyad,tc,diplomanın düzenlenme tarihi tarzı bilgiler var.
-
Basvuru belgesi 2 sayfa cıktı oylece yolladım bir sıkıntı çıkar mı arkadaslar
-
Bu mezuniyet belgesi icin direkt asli gibidir i gondersem skinti olmaz heralde demi
-
@mayoz Sorun olmaz arkadaşım. Benim de öyle çıktı ve elden verdim, kabul ettiler.
-
@manifalitikoos Gönderebilirsiniz, ben de o şekilde verdim ve kabul ettiler.
-
@fiscaldrag eyvallah dostum saol