Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@gigi ben araştırdım hocam bir kaç kişi var dernek tcdd kazanan feragat ederse onlar edebilir. Vergi SGK müf. Yardımcılığı bizim kyk mülakatından önce açıklandığı için ortak isimler Yok maalesef . Bundan sonraki sınavlar önemli yedekler için . Gsb, btk, sayıştay mülakatları belirleyici olur
-
@alexdesouza listeye giremeyenlerin mulakat puanini gorebiliyor mu? gorebiliyorsa nereden gorebiliyor?
pek bi beklentim yoktu.dolayisiyla olmadi.
mulakat listeleri icin birsey soylemiyorum artik. elendikce cokca soylendim durdum ama baktim ki degisen birsey yok.
hakkimizda hayirli ne ise o olsun. -
@adnan-ötüken ben referans arayisinda olmadim yeltenmedim bile. olursa referanssiz olsun dedim. ama artik gina geldi. yas da aldi basini gidiyor.ayrica bir isten istifa edip su anda issiz olmak daha berbat bir durum birakiyor insani.
-
Arkadaşlar kznan kişilerden ne zaman belge isterler arkadaşımın oldu kurumu arayıp soran var mı acab?
-
Arkadaşlar mail alan oldu mu Acaba
-
Arkadaşlar genel müdürlükten aranan oldu mu ?
-
@macmohan2 arayan kişi mail gönderdik dedi ama bana gelmedi
-
@birmagdur mail adresinizi bi kontrol edin bana ulaştı şimdi
-
@macmohan2 size doğrudan insan kaynaklarında mı geldi hocam yoksa Yunus Yücesan dan mı?
-
@birmagdur yok bana da aynı isimle geldi insan kaynakları yazmıyo hocam
-
@macmohan2 tamam hocam teşekkürler
-
sağlık kurulu raporunu alan oldu mu arkadaşlar ?
-
@aliyar-bey ben aldım hocam
-
@birmagdur ben de bugün başladım da bitiremedim daha sonraya kaldı. Kan tahlili falan istediler mi sizden de
-
@aliyar-bey hayır hocam istemedler bnim 2,3saat sürdü 7 bölüme gönderdiler filmvs. Çektirdiler
-
@birmagdur anladım hocam sağolun. Beni biraz uğraştıracaklar galiba. Bu arada en son kurul toplanıyormuş galiba onun önüne çıkartacaklarmış. Var mıydı öyle bir şey sizde de. Bir de nerde yaptırdınız acaba hocam
-
@aliyar-bey hocam kurulda gözüktügüm tüm doktorlar raporu imzalamış kaşe basmış başhekimlik onaylamış ben kurula çıkmadım Hazır olunca ertesi gün almaya gittim okadar.kbb,göz,dahiliye,sinir hastalıkları,pskoloji,kalp bölümü gibi bi kaç bölüm dha kontrol etti hocam
-
@aliyar-bey hocam ankara da araştırma hastanesiydi belkide o yüzden çok uğraştırmamışlardır
-
@birmagdur bilsem ben de oraya giderdim hocam dışkapıya gittim ben de bakalım ne zaman bitecek. Neyse çok teşekkür ettim hocam
-
@aliyar-bey rica ederim hocam inşallah hemen hallolur