2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
bende rüyamda 12 sinde acıklanııyordu dıye görmüştüm ama
-
@can-mavi Bu hafta gelmez diye sakinleştiriyordum kendimi Yeni gelişme mi var kardeşim heyecanlandırdın
-
@taromisaki9 dostum bence yarın bektentili günlerin ilk günü
-
mülakata kalan değerli arkadaşlar a kadro yayınından sadece tam anlamı ile calısmak yeterli olur mu tabı sonrası bol bol soru çözümü ile değerli bilgilerinizden faydalanmak adına tavsiyelerinizi beklerim
-
arkadaslar yakın egıtımden levent ersın hoca mulakt lar ocak ayının 3. haftası acıklanacagını soyledı hatta 2018 yılında mart ve kasım aylarında 100 er kısılık ıkı alım daha olacakmıs
-
@myasar021 ben sadece Akadrodan calistim ancak kpss alt yapim vardi kardesim + Tarihin pusulasi + pegem turkce
-
-
@wicksell53 İnşallah kardeşim dogrudur bende levent hocadan duydum ocak 3. haftası dıye oyuzden 14 ıle 21 arasında gelebilir dıye beklıom
-
Arkadaşlar Tekrardan Herkese Merhaba. Inş dediğiniz gibi bu büyük bekleyiş bu hafta biter. Ama ben halen Icişleri Bakanliģinda bu konunun şuan gündemde olmadigi bilgisini aldim. Ancak icimden bir ses 19 Ocak tarihinde aciklanacaginı soyluyor.
Egerki 19 Ocak Tarihine kadar aciklanmassa üzülerek söylüyorum ki Mart ayinı Bulabilir. -
İçişleri bakanlığında duyum aldığınız kişinin unvanını öğrenebilir miyiz peki?
-
@daywalkers Marta kalacağını sanmam mart başı gibi eğitimler başlanacağı söylenmişti burda bu durumda açıklanacakta tebligat gelecekte gerekli belgeler toplanıp tekrar ulaştıralacak vs 1 ayı bulur. O yüzden Ocak sonu en geç açıklanır yeni alımlarda olacaksa süreci çok uzatmazlar diye düşünüyorum.
-
@pareto_wilfredo Bir duyumda senden bekliyoruz ️️
-
Geçen mülakatlarda 16 nisan sonrasını baz alırsak bir ay sürdüyse değerlendirmeler bu seferde bir aydan yukarı bir sürede değerlendireleceğini zannetmiyorum.
-
@mülkiamir Inş Sevgili Dostum Dedigin gibi olur.
-
@mülkiamir, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@pareto_wilfredo Bir duyumda senden bekliyoruz ️️
Yanlış kişiyi etiketlemişim @paretowilfredo Güvenilir duyumlarına ihtiyacımız var
-
Tekrardan duruldu buralar
-
Arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum , bugün 10 Ocak İdareciler Günü , Sayın Bakanımız Külliyede olacak bugün , birkaç gün bakanlıkta toplantı yapıp Cuma-Cumartesi günü açıklanır mı dersiniz? Ben nihai listenin hazır olduğunu (tahmin) ancak üzerinde son kez Bakan,müsteşar,PGM nin düzenleme yapıp yayınlayacaklarını düşünüyorum, inşallah bu cuma-cumartesi bekleyişimiz biter ve hepimiz hakkında en hayırlısı olur.
-
@moonlight sanmıyorum ama Inşallah oyle olur
-
Bugün gelir mi hisler nasıl arkadaşlar
-
Bugün 10 Ocak İdareciler günü. Öncelikle kimler olduğunu bilmesekte şimdiden 106. Dönemin idareciler günü kutlu olsun. 2. Olarak ta yok mu duyum vs arkadaşlar çok sessiz geçiyor günler