2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Paranoyaklığa giriyor belki benim ki ama şubenin elektrik tesisatı için buradayız demesi bana hiç inandırıcı gelmiyor bir umut bekliyorum ben hala
-
@conii, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Paranoyaklığa giriyor belki benim ki ama şubenin elektrik tesisatı için buradayız demesi bana hiç inandırıcı gelmiyor bir umut bekliyorum ben hala
Telefonla çok arayan olduysa aramaların önününe geçmek için uydurmuş olabilirler. Umutlarım tekrar yeşerdi Duygudan duyguya sürükleniyorum bu gece her ihtimale karşı bekleyeceğim
-
Sadece tesisat işi olsa müdürler amirler orada olmaz diye düşünüyorum. Memurların güvenliklerin olması yeterlidir.
-
Beyler bizim kurumdaysa tesisat yenilemesi var ama haftasıno olacak mail geldi ve personel genel müdürlüğünün olduğu yerde ılıkların açık olması sadece çok düşündürücü arkadaşlar bilginize
-
@mülkiamir yarın hafta sonu ben uyanığım her gece olduğu gibi içimden ses güçlü bir şekilde sonuçlar açıklanacak diyor
-
@selmanersoy haklısınız hocam haftasonu yapmak varken gecenin bu saati elektrik tesisatı yenilemesi ne alaka
-
Geçen sene de önce telefonlar açılıyor ışıklar açık vs yazılmış, gecesine açıklanmış sonuç inşallah bu seferde böyle olur
-
@mülkiamir inşallah hocam bitsin artık bu çile
-
@conii, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@mülkiamir inşallah hocam bitsin artık bu çile
Aynen amin hayırlı neticelerle bu süreç sonlanır inşallah bu gece umutlu bir heyecan sardı içimi
-
Aradım açmadılar, son dakikalarda arayan oldu mu?
-
Arkadaşlar umut vermek istemem,ben de stresliyim.Ama geçen mülakatta da şubedekiler sizinle alakalı değil,başka bir işimiz var demişlerdi ve açıklandı o gece
-
Vicdanen rahatsiz oldum sizlerin heycanlanmaniza sebep oldum. Kusura bakmayin.
-
@althusser Kardeşim ısrarla aramayı açmazlar.geçen mülakatta da açıklandığı gece aramalar çoğalınca cevap vermediler diye hatırlıyorum
-
@taromisaki9 hocam umut kırmak istemem ama gerçekten bizle alakalı olmayabilir
-
@kaya06 Kardeşim elbet açıklanacak.bu hafta olmasa haftaya buralar böyle olacak.benlik bir sıkıntı yok,rahat ol sen.forum zaten bunun için var
-
@kaya06 hayır hocam ne rahatsızlığı güzel heyecan oldu bize:) bu heyecana girmesek evde atomu parçalamayacaktık sonuçta:)
-
Allahım yarabbim geliyor galiba göğsümde bi enerji sıkışması var. (sadece tahmin)
-
Bir yanım “OHALde 15 günde sonuç mu açıklanır” diyor ama bir yanım “o gece bu geceyse” diyor:)
-
@stresliyim06 hocam aman diyim sağlığınızdan kıymetli değil
-
kazandın, hayırlı olsun diye aranan var mı? varsa bu iletiyi beğensin, bunlar oluyor arkadaşlar duyuyoruz sıkılacak bişey yok :)))