2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Sadece tahmin can.mavi dostumuz vs. gerekli duyumları alabilirler umarım.
-
Forum hareketlenmeye başlamış ne güzel herkes için hayırlısını diliyorum. Umarım çok uzun sürmez. Yen'i sınava çalışmaya vakit kalır
-
@gökmen katılıyorum kısa sürecek
-
@kd6, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Sadece tahmin can.mavi dostumuz vs. gerekli duyumları alabilirler umarım.
kardeşim şuan için çok fazla bir şey duymadım, sadece geçen seneki gibi uzamayacağını duydum, ben de bir şeyler duymaya çalışıyorum, eğer ki bir malumatım olursa hemen sizinle de paylaşıyorum biliyorsun bu konularda herhangi bir şeyi kendime saklamıyorum
-
Ben cumayı cumartesiye bağlayan gece açıklanabileceğini tahmin diyorum. Duyum falan değil yanlış anlamayın sadece tahmin zaten kazanacaklar liste bellidir diye düşünüyorum.
-
son yapılan kaymakamlık- hakimlik mülakatları hariç daha önceki mülakatlar 4-5 günde açıklanıyordu, ancak geçen sene güvenlik soruşturmaları ve referandum vb sebeplerle 2-3 ayı buldu, bakalım bu sefer ne kadar sürede açıklanacak, bekleyiş sıkıntılı, sonuç en çok hakeden 100 kişi için olumlu ancak herkes için hayırlı olur inşallah
-
ösym bu sene süreci bir hayli uzun tuttu, umarım içişleri kısa tutar da bekleyişler daha fazla yıpratmaz bizleri. geçen sene çok uzun sürmüş fakat 4-5 gün de sanki biraz kısa gibi. ama eğer duyumlar doğruysa ve martta sınav yapılacaksa, verilecek ilanın ocak ayında olacağını düşünürsek açıklanma süresi bir ayı geçmez diye düşünüyorum.
-
@ugur55 2015 sınavı nihai sonuçlara baktım da mülakat bitiminden 4 gün sonra açıklanmış geçen sene referandum dan dolayı epey uzadı bence
-
Mesele sadece referandum meselesi değil gibi arkadaşlar. Haziranda yapılan hakimlik savcılık sınavı ve mülakatları geçen ay sonuçlandı.
-
1 haftada açıklanır mı bilmem ama 1 aydan fazla sürmeyeceği düşüncesindeyim
-
@althusser
hocam dediğin gibi de olabilir tabiki ama hakimlik mülakat sürecinde adalet bakanının değişmesi ve muhtemelen de bakanın değişmesiyle bakanlıktaki idari kadroda ki değişiklik yaşanabilmesi süreci uzatmış olabilir. -
@can-mavi bana da öyle geliyor. Bir kaç günde açıklama nezaketini göstermezler ve fakat bir ayı geçmeyeceğini düşünüyorum
-
@ugur55 geçen gün birer ikişer bilişim uzmanı aldı içişleri bakanlığı. Onun bile mülakatı bir ay sonra açıklandı hocam. O yüzden ekstrem bakan değişikliği referandum vb illaki süreci fazladan uzatacaktır ancak en az bir ay gibi bir değerlendirme süresi kurumlarca standartlaştırılıyor gibi.
-
Arkadaşlar bilhassa bakanlığın içinde uzman olarak görev yapıp sınavı kazanmıs olanlardan ben ve gruptaki arkadaslarım adına istirhamım bir bilgi duyum vs olursa yada kulagınıza çalınan mülakatlarla ilgili herhangi bir şey bizi de bilgilendirirseniz müteşekkir olurum.
-
Herkese hayıtlı cumalar. “O cuma bu cuma mı” etkinlikleri ilk cuma ile başladı bakalım kaç cuma bekleyeceğiz
-
@osaduman çok erken oldu hocam:)
-
@paretowilfredo hocam duyum olsa yazar ama insan yine de etiketleyip sormadan edemiyor:)
-
Selamın Aleyküm dostlar. Özlemişiz buraları. İnşallah olumlu mülakat sonuçlarınız ile daha da şenlikli olur buralar.
Öncelikle bir duyumum yok dostlar. Açıkçası bu ara İçişlerini çok zorladık, dostlarımıza sürekli bir şeyler sorduk özellikle sınav tarihlerine dair, yüz eskitmemek adına biraz mola verdik açıkçası. Yine de sürecin çok uzaması durumunda bir soruşturma yaparız ama şimdilik sabırla bekleyelim.
İnşallah yüksek oranlı, hatta hepinizi içerde gördüğümüz bir sonuç olur. Allah yar ve yardımcınız olsun dostlar.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Selamın Aleyküm dostlar. Özlemişiz buraları. İnşallah olumlu mülakat sonuçlarınız ile daha da şenlikli olur buralar.
Öncelikle bir duyumum yok dostlar. Açıkçası bu ara İçişlerini çok zorladık, dostlarımıza sürekli bir şeyler sorduk özellikle sınav tarihlerine dair, yüz eskitmemek adına biraz mola verdik açıkçası. Yine de sürecin çok uzaması durumunda bir soruşturma yaparız ama şimdilik sabırla bekleyelim.
İnşallah yüksek oranlı, hatta hepinizi içerde gördüğümüz bir sonuç olur. Allah yar ve yardımcınız olsun dostlar.
eyvallah...insanlar milletimiz için ve herkes için en hayırlı olan kararlar verilmiş olur...
-
arkadaşlar Martta sınav varsa Ocak ayının ortasına kadar açıklanır herhalde. Bu arada mülakatta tanıştığım Antep'li maliyeci üstada ve çorumda görev yapan öğretmen abiye selam olsun