2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
İnşallah bir sınav daha görmeden nihayete varırız ama son khk ile Tapdk ve şeker kurumları kapatılmış yine bi kenarda kalsın
-
Nedense bu hafta açıklanacak diye bir duygu var içimde..(hiç bir temeli yok ama nasıl bir his anlayamadım)
-
@refik-soydam
kardeşim 7/24 bunu düşünürsen normal, bendede var aynı şey ama ben kendimi 20 ocağa endeksledim bir aya yani. öncesinde açıklanırsa süpriz olur. -
Buraları okuyan arkadaşlar bir merhaba yazınız en azından içimiz şenlensin;) stres atalım....
-
Arkadaşlar bana öyle geliyor ki bizim bu mülakatlar seneye kaldı:)
-
ben kendimi 20 ocak tarihine endeksledim, gerçi bu ara valiler kararnamesi çıkacak diye söyleniyor ama hadi hayırlısı
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
ben kendimi 20 ocak tarihine endeksledim, gerçi bu ara valiler kararnamesi çıkacak diye söyleniyor ama hadi hayırlısı
20 ocak derken 20 ocak'a kadar
-
Kul, dünyadan göç etmeden kendisi için takdir edilen rızkı alacaktır. (Hadis-i Şerif)
-
@can-mavi hocam bir duyum üzerine mi bu söylem yoksa tamamen kendi çıkarımınız mı
-
@taromisaki9 duyum değil kardeşim , kendi hissiyatım, bu konuda yaprak kımıldamıyor bende
-
@can-mavi ben de 20 ocağın çok geç olduğu düşüncesindeyim en kötü süreci beklemek bu işin
-
@taromisaki9 aynen dostum sonuç beklemek gerçekten sıkıntılı bir iş, her ne kadar bundan önce defalarca bu süreci yaşamış olsak da her seferinde aynı heyecan
-
Valiler kararnamesi bizim işi erteletir ams geçen sene gibi olmasın kafî.
-
@refik-soydam slmlr
-
@can-mavi
kardeşim o kararnamenin çıkacağı duyumunu nereden alıyosan orayı bi yokla, bizim konu hakkında da bir şeyler çıkar -
Erteletir ama*
-
@ugur55 kardeşim bu haftaiçi bir iki kovalayacağım bakalım bir şeyler öğrenirsem haberdar ederim
-
Benim duyumum sürecin hızlı bir şekilde sonlanacağı ocağın 2. Haftası en geç biteceği yönünde
-
@makif34 kaynak sağlam mı dostum.duyumsuz geçiyor ilk hafta.beklentiye girmeyelim yani ondan soruyorum
-
Benim duyumum bu hafta sonlandırılacağı yönünde ancak kesinlikle sağlam kaynak değil. Birçok aracılar vasıtasıyla edindim o yüzden aklımdan def etmeye çalışıyorum bu düşünceyi.