2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
çok güzel duyumlarınız var arkadaşlar inşallah dediğiniz gibi olur.
-
işte bu saatten sonrası geçmek bilmez
-
Yok mu günü bereketlendiren
-
Süreçin eskiye nazaran hızlı hatta çok hızlı olacaği çok açık bir gerçek lakin hız konusunda ne olacağini, açıklanacaği zamani günler çncesinden bilmek nerede ise imkansız lakin imza ve liste aşaması bitince yayım süreçinde bakanlik memur kadrosuna inerse liste o zaman duyumlar olur;) yoksa dedikoduya gerek yok...bilal beyi ailecek yakinen tanıyan varsa ayrı tabi;))
-
Mülakat listesi kaldırılmış hayır olsun?
-
@kd6 Genelde İçişleri eski listeleri bir süre sonra kaldırıyor dostum. Öyle bir rutin olabilir.
-
Yıl sonuna kadar belki biter diye umut arıyoruz artık
-
@kd6 Umut kırmak için söylemedim dostum sadece önceden benim de dikkatimi celbetmişti listelerin ortadan kaybolması, söylemek istedim. Umut her zaman var.
-
@paretowilfredo mülakat listesi açıklanmadan önceki gün evrak listesi de kaldırılmıştı hocam,
-
@taromisaki9 çok sağlam hemen bitirmek istiyoruz demiş açık çok mu bilmiyorum ama söyledikleri bu
-
@refik-soydam Bu da olumlu bir gözlem dostum. Neden olmasın?
-
@paretowilfredo herhalde bir sonraki adım için bir önceki adımı sayfadan kaldırıyorlar.... yani hep bu yönde yontuyoruz da olabilir hocam:D
-
@makif34 ihtiyaç halen var dostum.105ler biraz rahatlattı çünkü vekaleten görevlendirdiler.Fakat bu kez de 104 ler yurtdışına gitti. İnşallah dediğiniz gibi çıkar.Bir daha sordurma imkanınız varsa ve gerçek manada güvenebileceğimiz bir yerse paylaşımlarını bekliyoruz dostum
-
@KaymakamAdaylıgı dostum var mı bir gelişme ?
-
bu canlılığı seviyorum...:)
-
Selamın aleyküm dostlar geceniz güzel haberli olsun
-
#İİBFye10BinUzmanMufettisKadrosu destek verin iibfliler
-
forum canlandı madem bilen bi arkadaşımdan ricam net kaymakam maaşı ne kadar, ilavelerle ortalama ne kadar? kaymakam adayı, kaymakam ikisi için ayrı bilen bir kardeşimiz yanıtlarsa sevinirim. Birde ohal de staj süreleri kısaldımı arkadaslar ? şimdiden teşekkürler. hepinizin gönlünden geçen olsun.
-
Sonuçlar açıklanana kadar zaman geçmez artık , bare çok uzamasa
-
@tayfuns06 hocam maaş kısmını forumda konuşmaz yazmak uygun ol mayabilir özelden yazıyım isterseniz neyi merak ediyorsunuz diye...