2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@refik-soydam Hocam bende merak ediyorum özelden bana da bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.
-
- dönem sonuçları da 105. dönem sonuçları da gece 1 de açıklandı.Bu yılki mülakat takvimi duyurusu mülakatların son günü kaldırıldı sonuçlarla ilgisi olmadığını söyleyemem çünkü bazı arkadaşların da ifade ettiği gibi bir duyuru gelmeden ,önceki ilgili duyuruyu kaldırıyorlar ve nihai listeyi dahi bir süre sonra siliyorlar duyurulara girer iseniz eski sonuç duyurularının olmadığını göreceksiniz.Ancak bu durum sonuçların yakın zamanda açıklanacağının belirtisi midir bilemem çünkü dediğim gibi duyuru mülakatların son günü kaldırıldı.
-
var mı duyum arkadaşlar?
-
içişleri bakanlığında çalışan ve mülakata giren arkadaşlar varsa bi ihtimal onlar bir şeyler öğrenebilir diye düşünüyorum
-
Zor bilgi almak gerçekten...liste şekillenince anca o da bir kaç saat önceden en fazla..
-
biri de çıkıp demiyor ki sonuçlar şu tarihe kadar açıklanacakmış diye
-
@can-mavi bu cuma gece yarısına kadar açıklanacak diyorum hocam:D
Ama kesinlikle güvenmeyin hiç tutturamam böyle şeyleri:) -
bence cevap 'ahlaki risk' olacak deyip de açıklama yapsam herkes cevap verir
-
@althusser kardeşim benim hiç öngörüm dahi yok
-
@can-mavi vahşi batıda önümden çalılar rüzgarla uçuyor gibi hissediyorum Alabama çölünde:) ortalıkta öyle bir sessizlik
-
@althusser yakın zamanda gelse de yolumuza baksak
-
@can-mavi yine çalışabilenler var, ben sonuç gelmeden hiçbir şey yapamıyorum. Hayat durdu resmen. Geç açıklanırsa muhtemelen yeni sınavda ilk 400 hayal olacak:)
-
@althusser valla doğru söylüyorsun, ben ne güzel mülakattan önce çalışıyordum, mülakattan sonra ders de çalışamaz oldum, bu hafta içi başlamak lazım tekrar
-
@can-mavi
itiraz eden arkadaşların durumlarında ne oldu acaba, sonuçlandı mı o işler, sırasında değişiklik yaşanan oldu mu ? -
@ugur55 bu sene hiç değişiklik olmadı diye biliyorum
-
Değerli arkadaşlar, bu aşamada degerlendirme toplantilarinin baslayip baslamadigini ogrenmek daha saglikli olur diye dusunuyorum.
-
Evet üç komisyon üyesini aynı odada hatta yan yana yemekte dahi gören varsa yazdı mı eli kulağında diyebilirix:)
-
@ugur55 kardeşim bir sonuç çıkmadı itirazlardan, sıra değişmedi bir şey çıkacağını düşünmüyorum
-
En iyi ihtimalle 29 aralık gece yarısı açıklanır. en geç 19 ocak cuma günü açıklanacaktır. Ama ben yinede 12 ocak cuma gece açıklanacağını düşünüyorum. (Sadece tahmin herhangi bir duyum yok)
-
2018e bari 100 kişi kaymakam olarak girsin, bu cuma bu iş bitsin