2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
yersiz bi umutlanma kapladı sanki bizi, daha çok erken değilmi, şimdiden bu moda girersek geçiremeyiz kalan günleri
-
@ugur55, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
yersiz bi umutlanma kapladı sanki bizi, daha çok erken değilmi, şimdiden bu moda girersek geçiremeyiz kalan günleri
Hemen bu gece icin mi umutlandin...
-
@paretowilfredo
hocam senin kulağın deliktir varmı yılbaşı öncesi bir ihtimal. -
@gggc00
üstteki mesaj cevap oldu sanırım -
gece açıklanıyor mu gündüz açıklanmıyor mu?
-
@kd6 anasayfa duyurular kısmında görünürlüğü kapatılıyor, örneğin bir önceki nihai listede yayımdan kaldırılmış ama link yazınca direk açılıyor, yani sitede yüklü duyurular kısmında görünmüyor, ilginç bir uygulama https://www.icisleri.gov.tr/kurumlar/icisleri.gov.tr/duyurular(1)/17 ARALIK 2016 TARİHİNDE YAZILISI 01-10 MART 2017 TARİHLERİ ARASINDA MÜLAKATI YAPILAN KAYMAKAM ADAYLIĞI NİHAİ BAŞARI LİSTESİ.pdf
-
@refik-soydam bir ara gece 1 de açıklandı diye bir şey okumuştum 17 Aralık sınavının mülakat sonuçları ama doğru bilgi mi bilmiyorum
-
Geçen kaymakamlık gece 12 ile sabah 5 arasında bi saatte açıklanmış ama tam saatini bilmiyorum
-
@can-mavi hocam ilanda kullanılanan pdf baktım gece saat 01.19 da ilk kayıt edilmiş.. o zaman yayımlandı işe maşllah gece dündüz:)
-
@can-mavi geçen mülakat KPSS alan öğleden önce oturumu yapılırken açıklandı , o oturumdan çıkıp sonucunu gördü hatta tepki görmüştü , olumsuz sonuclananlarin morali bozuldu sınav zamanı diye .
-
@ejder07, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@can-mavi geçen mülakat KPSS alan öğleden önce oturumu yapılırken açıklandı , o oturumdan çıkıp sonucunu gördü hatta tepki görmüştü , olumsuz sonuclananlarin morali bozuldu sınav zamanı diye .
Gecen mulakat gece 1 de aciklandi
-
@gggc00 @can-mavi @refik-soydam ondan önce bakanlık sayfasında ne tür değişiklikler oldu acaba bilen var mı?
-
@gggc00 ben yanlış hatırlıyorum o zaman ya da karıştırdım .
-
@conii, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@gggc00 @can-mavi @refik-soydam ondan önce bakanlık sayfasında ne tür değişiklikler oldu acaba bilen var mı?
Foruma birisi geldi...aciklaniyor diye yazdi..1 de aciklandi..sitede bi degisiklik felan olmadi
-
@refik-soydam sahur vakti açıklanmıştı bu listehiç unutmam unutamam :)) Allah sen büyüksün...
-
Evet eski liste geçen mülakatların açıklanmasından çnce kaldırıldı ama öyle yakın bi zamanda değildi diye hatırımda var. Açıklanma bana göre bugün için erken ama bi ayı da aşacağını düşünmüyorum. Sonuç açıklama için gece gündüz fark etmiyor. İlk ramazan sahurunda öğrenmiştik geçen mülakatta sonuçları. İnşallah en kısa zamanda açıklanır
-
EL-AZİZ' den selamlar. Yazmakla susmak arasında bir yerde iken, trlbtt burdaysa bizede kapı açılmıştır dedik geldik. Kader gayrete aşıktır ve Allah tevekkülü sever. Gayret ve tevekkül bizden nasip ve takdir Alah'tan......
-
@osaduman, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Evet eski liste geçen mülakatların açıklanmasından çnce kaldırıldı ama öyle yakın bi zamanda değildi diye hatırımda var. Açıklanma bana göre bugün için erken ama bi ayı da aşacağını düşünmüyorum. Sonuç açıklama için gece gündüz fark etmiyor. İlk ramazan sahurunda öğrenmiştik geçen mülakatta sonuçları. İnşallah en kısa zamanda açıklanır
Bir belirtidir bu listelerin de kaldırılması. İnşallah bir önceki gibi uzun bir süre beklemeden hakkımızda hayırlı olan haberi alırız
-
Arkadaslar sitedeki degisiklikle alakasi pek yok hatta hic yok.. kendimizi yipratmayalm erken daha. mulakat sonrasi en erken 20 gun en gec 45 gun. Goze alalim..
Gecen yil saat 8de bazi arkadaslara telefon geldigi gece aciklanacagi duyumu vardi dedikleri gibide oldu..
O donem hizli ilerliyordu ortalik karisikti
Bu donem sakin ilerliyor.. ama bir gece aciklanmasi muhtemel -
Kalbimden gecen aralik 30 ilk saatleri bu is hayirla bitsin..