2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@ilmer amin hocam Allah sizin de gönlünüzdekini hayırlı kılsın. Bekleyeceğiz artık, elden gelen tek şey beklemek...
-
İnşallah hayırlı sonuçlarla döneriz foruma, hakkımızda hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar ne kadar doğrudur bilmiyorum ama liste dün Cumhurbaşkanının önüne gitti bir şey duydum. Bu süreçte bolca Bilgi kirliliği de olabilir fakat teyit edebilecek var mı?
-
@althusser kardeşim duyduğun kaynak değerlendirmeye değerse bu hafta için umutlarımızı yükseltelim bence?
-
Geçen sınav haftasonu açıklanmış inşallah bugün çok uzamaz sonrası için yolumuzu çizeriz.
-
@tulinckk cuma gecesiydi diye hatırlıyorum.26 Mayıstı sanırım.haftasonu değil yani
-
@althusser Kardeşim kaynağını sen tanıyorsun.Ama bunu öğrenebildiysen başkaca şeyler de çıkarabilirsin
-
@turkmenoglu açıkçası ben kaynağa çok güvenmedim:) ama doğruysa forumda bu bilgiyi bilip göze batmamak için paylaşmayan insanlar olduğuna eminim:)
-
@taromisaki9 valla biz uzaktan yakından bir şekilde duyduğumuzu ördek gibi yazıyoruz ama millet işini biliyor:) bence kazandığını bile öğrenen vardır ama biz öyle uzak kaynaklardan almaya çalışıyoruz açıklanma bilgilerini:)
-
Sayın cumhurbaşkanı paristeydi diye biliyorum. Öncesinde mi oraya gitti acaba liste
-
@conii, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Dostlar benim aklıma başka bir şey geldi. Personel genel müdürlüğünü arasak onlar bilgi sahibi midir acaba?
Ne diyorsunuz bu konuda arkadaşlar
-
-
@conii muhtemelen verecekleri cevaplar oyalayıcı nitelikte olacaktır hocam
-
Bende aynı bilgiyi iki farklı kaynaktan duydum. Liste tekrardan bakanlığa döndüğü vakit geri sayım başlar.
-
@neomonetarist duyumu tam olarak yazabilir misiniz hocam.yani kaynakların güvenilirliği gibi..bir de dün mü gitmiş liste sayın cumhurbaşkanımıza
-
@neomonetarist evet duyumları güvenilir bir kaynaktan mı duydugunuzla ilgili de bir açıklama yaparsanız eğer bizim için de faydalı olacaktır, teşekkür ederiz şimdiden
-
@althusser, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@osaduman yani şahsının önünde değilse bile listenin orada beklediğini duydum hocam. Vaziyet eğer böyleyse haftaya cuma açıklanmayacağını düşünüyorum dolayısıyla en erken @can-mavi hocamın duyurduğu tarihe kadar bekleyeceğiz gibi görünüyor:)
Dostum bu hafta çarşamba gününden 19 ocak cumaya kadar beklentisi yüksek tutabiliriz diye düşünüyorum , zaten 19 una kadar aciklanmazsa yine uzadı demektir
-
İki kaynak da bir hafta arayla listelerin gittiğini söyledi ama daha güvenilir kaynak geçtiğimiz hafta ici gittiği yönünde. Ama net olamayan konu şu ki 407 kişinin tamamının listesi mı yoksa 100 kişilik nihai liste mı gitti bilmiyorum.
-
bugün lambalara bakan olmadı galiba ???
-
Keşke bu gece açıklansa