2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@althusser Kardesim ikinci tur donuyoruz.
-
@ykpgoc Ben olabilirim.
-
Yok mu ışık kontrolü yapacak
-
Sizlerle ben de bu heyecanı yaşıyorum arkadaşlar. inşallah bir an önce nihayete erer bekleyişimiz. Duyum alıp paylaşan arkadaşlara da çok teşekkürler.
Beklerken geçen senenin başlığını okuyorum. Her hafta ayrı heyecan yaşamışlar. Her ayrı hafta açıklanacak gibi umutlanmışlar. Umuyorum onlar kadar beklemeyiz. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreç. Tecrübeli arkadaşlar yaşadıklarını anlatırsa da mutlu oluruz. Sağlıcakla.
-
@mülkiamir, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Hocam şu azmimizi görenlerin gözleri dolar
-
Bu haftayi da boyle sonlandirdik. Bol duyumlu ve bol heyecanli bir haftaya gorusmek uzere. Iyi geceler.
-
@conii, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@mülkiamir, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Hocam şu azmimizi görenlerin gözleri dolar
Sorma :)) Umut fakirin ekmeği demişler bizimki de o hesap
-
1:30'a 15 dk kaldı sonra haftaya cumaya kalır bu heyecan
-
@mülkiamir bize de sessizce dağılmak kaldı deseenize heyecan yaptık güzel oldu emeği geçenlere teşekkür ediyoruz
-
arkadaslar, gecen cumartesi de o ışıklar yanıyordu, ben de 'pazartesi aciklayacaklar herlde' diye ümitlenmistim.
bugünkü aksiyonu görünce şimdi, filmlerde yazan üç kelimelik cümle geldi aklima :
" two weeks later "- var mi bir duyumu olan?...
-
Eğer mülakatı geçemezse yapacak başka bişeyi kalmayan kaç kişiyiz arkadaşlar
-
Haftasonu açıklanma ihtimali var mıdır arkadaşlar ?
-
@taromisaki9 ihtimal illaki var ama dün geceden sonra bu haftasonu bir şey olacağını sanmıyorum
-
Dün gece yaşadığımız aksiyondan sonra yazasım geldi yaşadıklarımızı. Geçen sene o uzun bekleyişi anlatmak istedim.
Önce her gün bekledik, sonuçta hızlı açıklanıyordu hep. Sonra her hafta bekledik en geç 17 günde açıklanmıştı ne de olsa. Sonra o kadar bekledik ki duyumlar bir sonraki aya işaret etmeye başladı. 77 gün boyunca her kıvılcımda dün geceki gibi parladık. Bir umut her yazılandan her duyumdan o listede adımızı görme hayaliyle, hayallerimize kalan o son adımı atma hayaliyle yanıp tutuştuk. Gerildik, sinirlendik, üzüldük, sabırsızlandık ama hep o umutla bekledik. Bazen yeter dedik açıklansın da "olmazsa da yolumuza bakalım." Dün gece o günü hatırlattı bana, o gün yine bir kıvılcımla yanmıştı ateşimiz. Heyecanla, umutla, korkuyla bekledik bu sefer olsun diye. O kadar f5 den sonra bir anda geldi "kaymakam adaylığı nihai başarı listesi".................
Kalbiniz o kadar hızlı atıyor ki o an tarifsizdir.
O kadar beklemeye rağmen bir çırpıda bakarsınız o listeye...
99...
100....
Burdan sonrasında kaybetmeyi anlatayım biraz da. Çünkü kazanmak güzeldir kesin kazanamadım ama biliyorum. Hepimiz kazanacağımız hayaliyle gece gündüz çalıştık elbette ki güzeldi kazanmak.
Bir daha bakarsın o listeye bu sefer başka bir umutla, acaba adım var da göremedim mi?
Bir daha bakarsın sonra son kez ve anlarsın ki yolun sonu...
Gerçekten yolun sonu mu bu?
Peki gerçekten yolumuza baktık mı artık? Evet!
Hemen geri başladık çalışmaya, kalktık hemen düştüğümüz yerden. Hayallerimizi bırakmadık çünkü "yolumuz bu bizim." Allah kalbimize bu yolu koymuş vardır bir hayır dedik ve daha fazla çalıştık daha fazla umutlandık ve pes etmedik. Bir daha nasip oldu bu heyecan. Bu yolda yürüken dışsal engeller (yaş vs.) olmadıkça tüm arkadaşlarıma tavsiyem pes etmemektir.
Sonuçlar ne zaman açıklanır bilemem ama sonuç ne olursa olsun temiz duygularla çıktığımız bu yoldan dönmeyelim. Kimin duygusu temizdir bilemem. Güzel işler yapmaya çalışan kardeşlerim için söylüyorum vazgeçmeyin yolunuzdan. Belki bugün belki yarın Allah hepimize güzel işler yapmak için fırsat verecektir. Hepinize sabırlar diliyorum... -
@captain yüreğine sağlık hocam her şeyi daha önce yaşamış biri olarak sade bir şekilde yazdın var ol
-
Dostlar benim aklıma başka bir şey geldi. Personel genel müdürlüğünü arasak onlar bilgi sahibi midir acaba?
-
Arkadaşlar benim merak ettiğim konu dün bi umut yaşadık bi toplantı vs diye beklentilerimiz oldu. Bu noktada bilgisi haberi olan var mı? Dün bizim durumumuzla ilgili bir toplantı gerçekleşmiş mi? Bilen arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler.
-
@conii içimden geldi umarım az da olsa faydası olmuştur.
-
@captain Allah gönlündeki hayırlı kılsın.Herkes kazanmak istiyor keşke bi an evvel açıklansa da herkes yoluna baksa. Ama 2 ay bekleriz gibi geliyor.
-
@turkmenoglu birim amirleriyle toplantı yapıldı diye bir duyum gelmişti onun kesinleştiği bilgisi var mı acaba?