2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@yeysaü iste tamamlandiysa 20sine kadar aciklanir.
-
- Donem aciklandigi aksam sayin Efkan Ala Bey istanbuldaydi.
-
lise arkadaşım 14 15 yıl oldu görüşmeyeli, ama bakan beyi karıştırmamıştır herhalde:) annesi evinde olduğu maalesef buyuk olasılıkla nettir. lakin daha önceden de dediğim gibi illan için ben bakan beyin ankarada bulunması şart değildir, (talimatı ve iletişimi mutlak baki şartı ile) olmadan da açıklama yapılabilir.
-
Şubeyi arayan oldu mu son bir saat icinde
-
@kaya06 numarayı alabilirmiyim
-
bi mart tutturdu bazıları bılmedne etmeden salamma laflarla yorum yapıyorlar
-
arkadaşlar kusura bakmayın fakat bu heyecanınız yersiz ama yine de güzel . gecen sene biz de böyle beklerken(78gün) @KaymakamAdaylıgı cıktı geldı acıklanacak dedı ve o gece acıklandı yani diyeceğim o ki burda yormayın kendınızı çünkü ben oyle yapıyorum ve @KaymakamAdaylıgı rumuzlu arkadasımızı beklıyorum . Allah hepımızın gönlune gore versın hayırlı geceler
-
@mg_ 0312 422 41 70
-
@escobargaviria kendisi bir daha yazmayacağını belirtmişti hocam. Onu beklemek de yersiz olabilir
-
@captainblack Lafın banaysa eger sevgili kardesim ben 19 Ocak tahminim. Ama Ocak Olmassa neden Mart ayında aciklanacagını kendimce yorumunu yaptim.
Sen bizim pek bir seyden anlamadigimizi soyleyerek kendince bilmişlik yaptin ya. Sen soylede Neden Ocakta aciklanacagini bizimde icımiz rahatlasin.
-
@captain oyleymıs gercekten sımdı gordum , dayanamaz yazar belkı
-
@daywalkers, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@captainblack Lafın banaysa eger sevgili kardesim ben 19 Ocak tahminim. Ama Ocak Olmassa neden Mart ayında aciklanacagını kendimce yorumunu yaptim.
Sen bizim pek bir seyden anlamadigimizi soyleyerek kendince bilmişlik yaptin ya. Sen soylede Neden Ocakta aciklanacagini bizimde icımiz rahatlasin.
ŞAHSINI BİZZAT KAST ETMEDIM MARTTA OLACAGINI SOYLEYEN bir sen degılsın. mARta kalacak bir durum yok cunku mantıken. Kaymakama ıhtıyac var ıkı ılceyı bır kaymakam vekaleten yonetıyor bır cok yerde martta baslatılması dusunuluyor neden martta acıklasınlar. martta acıklatması demek hazıranda baslatmak demek
-
@escobargaviria :):) yazarsa kalpten giderim
-
@KaymakamAdaylıgı iyiki trolluk peşinde koşmadı. Aksini düşünemiyorum. İstese birçok kişiyi sabaha kadar uykusuz bırakırdı. :))
-
scotty ışıklara baktın mı?
-
Kaymakam adaylığı nickli arkadaş muhtemelen bilgiyi kaymakam adayları şubesinden alıyordu. O da nihai listenin ilanında birkaç saat önce oluyor sanırım. Ama yine de duyumlarını bizlerle paylaşırsa bir çok kişi dua edecektir kendisine eminim
-
Telefonu açan yok
-
cumhurbaşkanı da istanbuldaymış...ankarada kimse yok:) bol uykulu bir hafta sonu geçirmek yerinde olacaktır...haftaya heyecanlı geçecek gibi...:) iyi geceler herkese
-
Suya mı düştü bu gece de hayaller
-
3.katta yanan isik yok, 1 kat yaniyor. Iyi geceler herkese