2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@srat-i-müstakim ben şahsi olarak, 407 ve artı liste dışı kalan yaklaşık 600 kişinin dahil bu melsek için yeterli bilgiye sahip olduğunu düşünüyorum, en hayırlısı olacağına canı gönülden inanıyorum...bakanlığın takdirinin milletimiz için hayırlara vesile olmasını niyaz ederim...
-
@refik-soydam Eyvallah, haklısın. Lakin oran, bire ondur. Benimde tanıdıklarım arasında Anadolunun bağrından gelmiş, emekçi aile fertleri var. Bunları tenzih ediyorum. Ama kahir ekseriyet hala Anadoludan uzaktır. İnşallah bizler adalet anlayışı içinde hak eden kim olursa olsun (ister Alevi, Muhafazakar, Milliyetçi demokrat, sosyalist vs. olsun) kaymakamlığa iktisap etmesi temennesi ile dua edelim. Çünkü bize gerek olan, farklılıkları değil ortak müşterekleri çoğaltmak olmalıdır....
-
@refik-soydam haklısın
-
@kuşçubaşı şuan 88-94 dönem arasındaki çoğu kaymakam vali konumunda, geçmişlerine baktığımızda bu 1/10 demek yerinde olmaz... 2000-2015 yılını saymazsa oranlarda bu rakama denk gelmek zor, 50 öncesine gidelim vs ise elbette farklılaşacaktır....
-
@refik-soydam İstatistiki veriler her zaman nazar-ı dikkati celbeder. Benim kastım Kütük kayıtlarının neresi olduğu değildir. Benim kastım adalettir. Bir iktidar baia geliyor kendi tabanına iltimas ediyor. Sonra başka bir zihniyet kendi tabanına aynıyla davranıyor. Bu hercümercde en çok mağdur olanlar Anadolunun gariban insanları vesselam. Allah cümlemize muvafakiyetler versin. Payitaht dizisini izleyeceğim. Bana müsade....
-
Bu gece de mi yalan ...
-
@gggc00 sanırım öyle.
-
Bi gelişme yok mu dostlar ? Arayan oldu mu hiç
-
@kuşçubaşı talip olduğumuz makam HÜKUMETİN temsilcisi hali ile hükumet değişimlerinden etkilenmesi pek normal değil mi hocam
-
Allah askina @can-mavi ve @Althusser @makif34 nerdesiniz
-
Referans olan kişi yeniden mi ismimizi vermesi gerekiyor ki ? Mülakat sürecinde verilmiyor mu isimler ? İsmimizi alanların pas gecme unutma durumlari mi oluyor ? Ya ben neler soruyorum böyle havadan nem kapar oldum
-
@refik-soydam Sözlerin Türkiye gerçekliğinde siyasi teamüllere uygundur. Kaymakamlık mesleği geçmişte ve günümüzde hükümetlerin tasarruf alanı olmuştur. Bir çok durumda yasal olarak da düşünebiliriz. Ama helal değildir. Aydınlanma kutbundan merhamet kutbuna aslolan helalleşmek olmalıdır. Benden bu kadar diziyi izlemem gerekiyor. Allaha emanet olun....
-
@kaya06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Allah askina @can-mavi ve @Althusser @makif34 nerdesiniz
Dostum hem takipdeyim hem de bir umut beklemekteyim
-
@kuşçubaşı daha farklı zeminlerde konuşma fırsatımız olur inşallah, bu makamın padişahlık makamını temsil ettiği dönemde de dediğinizin gerçekleşme oranı arzuladığınız durumda değildi, ...allaha amenaet olunuz..
-
Bi ışık filan oluyordu heyecan oluyordu o da mı yok
-
Bir an önce açıklansa mülakat sonuçları ne iyi olurdu
-
Sarıcadüzü'nde bir yığın toprak
Sulanır her sabah gözyaşlarımla
Mihriban, Mihriban uyan da bir bak!
Hasret düğüm düğüm ak saçlarımda...Ardıçlı ağaçlarda gene ay doğar
Akasya gölgeleri delik - deşik...
Bir pınar ağlar sabahtan akşama dek
Yapraklar sallanır, ışıklar söner...
Büyüdükçe büyür içimde bir dert,
BEKLEMEK... -
@can-mavi gözlerim sizi aradi.biraz katılın buraya da lutfen sizin fikirleriniz yol gosterici oluyor ve ayaklari yere basan fikirler ve konusmalar oluyor.
-
@kaya06 eyvallah dostum sağolasın , beklemekteyim ben de , bugünden itibaren her gece böyle geçeceğe benziyor , inşallah bu aksam açıklanır
-
@can-mavi haftasonu olma ihtimali?