2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kaya06 bu islerin günü olmaz ki .2 bakan bey açıklayın der ve açıklanır , mesai kavramı yok yani
-
Sosyal medyadan gördüğüm üzere sayın bakanı herhangi bir etkinliğe katılmamış gibi duruyor. Sizce de öyle mi
-
- Dönem ptesi, 105.dönem cuma açıklandı,en son idari yargı cuma saat öglen 11 de açıklandı ,ondan bir önceki idari yargı perşembe akşamüstü açıklandı
-
@osaduman bir arkadaş bakan bey bugün istanbulda kesin bilgi dedi
-
Dostlar bu aksam şubeye arayan oldu mu hiç bi hareket yok mu
-
Kaldık mi yine paylaştığım 17 ile 19 u arası olan duyuma... ben bi ihtimal bu aksam açıklanabilir diye düşünüyordum,ınsallah bu aksam açıklanır diye bi umut bekliyoruz işte
-
@can-mavi kardesim senin dedigin gibi olacagina inaniyorum. 17 sinde gelicek galiba
-
Mülakat bittiği günden beri hep aynı şeyı söyledim ve halen arkasindayim.
19 Ocak Büyük ihtimal. Yok Halen acıklanmassa Martta kaldık diyebilirim maalesef.
-
@can-mavi aynen hocam ben tamamen oraya odaklandım artık:) bugüne dair umudum yoktu zaten. Bu arada demin ki tartışmada hükümetin temsilcisi denmiş ne amaçla söylendi bilmiyorum fakat kanunda bahsi geçen hükümet devletin ülke içindeki görüntüsüdür. Bugün parlamenter sistemin yürütme organı olarak anılan hükümet, kanunda kaymakama hükümetin temsilcisi dediği hükümet değil:)
-
maalesef bakan beyi İstanbul'da annesinin evinde görenler oldu, Ankara'da değil galiba...liste hazır gece açıklarsınız demedi ise bu hafta zor gibi...
-
19 unda açıklanmazsa neden Mart'a kalacağı düşünülüyor onu anlayamadım ben
-
bu memurlar.net in eli kolu bakanlıkta yok mu, oradan bir kaç on kişi ricada bulunsa... belki bir muhtemel bilgiye erişebilir:)
-
@refik-soydam istda semt ismi var mı teyit edelim ? Hangi semtte görmüş gören kişi?
-
@bfroki gaziosmanpasa
-
@bfroki gaziosmanpaşa, dedi
-
Ben Açikcası şundan dolayi olduğunu düsünüyorum. Güvenlik soruşturmaları Genelde 60 Gün sürüyor değilmi?
Ama bizde daha önceden hızlı bir sekilde yapildi dendi. Eger gerçekten yapildiysa 1 aydan fazla bekletmelerinin hiç bir anlamı yok.
Ama 1 ay geçmesine rağmen açiklamazlarsa demekki Güvenlik soruşturmaları mülakatlar bitince basladı. Bu da 2 ay surer. O yüzden Marta kalir diye düşünüyorum. Bu Tamamen kendi yorumum.
-
Ocakta olmazsa martta olur demek nasil oluyor onu anlayamadim arada şubat ayina noluyki
-
@kaya06 o zaman doğrudur istda olduğu bugün açıklanmaz ya da az önce bir arkadaşın dediği gibi talimat verip Ankara'dan ayrıldıysa orası meçhul...
-
@Daywalkers anladım hocam ama bence soruşturmalar mülakat sürecinde tamamlanmıştır en azından ben öyle umuyorum ama bekletme sebebi nedir ben de bilmiyorum
-
Gecen hafta degerlendirme yapilmadigi bilgisi vardi ama sayin bakan bey de ankarada pek olamadi. Bu hafta da en az 3 4 gun ankaradaydi. Degerlendirme yapilmis olabilir.