2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@fc-real-gdp bu kadar trabzonlu varsa listede de epey bir Trabzonlu olacağı normal sonuç olacak... (son iki sınavda trabzon bölge ve gazi üni damga vurdu gibi..)
-
@refik-soydam hocam bilemeyeceğim. bildiğim sadece trabzonlu olmak işe yaramıyor ve yaramaması lazım.
-
@fc-real-gdp kesinlike katılıyorum.... sadece bu argüman değil hiç bir etmen etkili olmaması gerekiyor, 1700 sayılı dahili memurlar kanununda yazan artı meslek için gerekli dışında hiç bir etkinin yer almaması gerekir, almayacağına da inanıyorum.... şaka kısmı bir yana sadece sayı çok olduğu için ihtimal fazla demek istedim,
-
Arkadaşlar benim duyumum da çok sağlam olmamakla beraber güvenlik soruşturmalarının daha devam ettiği bu sebepten listenin açıklanmadığı yönünde
-
Duyumlar ne kadar zit birbirlerine.
-
@aday92 Muğladan bende varim. Toplam Muğladan 8 Kisi var
-
Arkadaslar hepinizi tek tek tebrik ederim sinavi kazandiginiz icin ben kil payi ile kacirmistim. Size soru sormak istiyorum.Olur da 2018 kaymakamlik sinavini kazanirsam mulakat sonuclarini beklerken bir yandan da ileride acilacak olan kaymakamlik sinavi icin calismali miyim ? Siz simdi boyle mi yapiyorsunuz mesela ?
-
Arkadaşlar sağlam duyum : Hala güv soruşturması devam ediyor , bu haftasonu açıklanma ihtimali çok düşük ..
-
@cengizkan2 kendi adıma konuşursam ben çalışamıyorım mesela ama çalışan arkadaşlara da çok gıpta ile bakıyorum çalışmak her zaman iyidir
-
Mulakata girecegim gun ara bolmedeki arkadasla sohbet ederken sorusturmalarin %95 i bitti demisti.
-
Güvenlik sorusturmalari nin çok önceden bittiğini duymuştum geçen hafta
-
Ben pek bir şey duymam , sağlam duyum olmadıkça da hiçbir duyumu paylaşmam arkadaşlar
-
Ben de mülakata girdiğim günlerde bir ilimizin valisinden soruşturmaların tamamlandığı ve mülakatların o şekilde başlatıldığı şeklinde bir bilgi almıştım ama duyumların bu kadar birbirine zıt olması da ortada bir belirsizliğin ve bilgi kalabalığının olduğunu gösteriyor
-
@yeysaü duyumlar taban tabana zit bi durum.
-
@kaya06 bi anda açıklanır da biz de bu karmaşıklığın stresinden kurtuluruz inşallah
-
Vallahi bu süreç çok yorucu çok yıpratıcıymıs Allah yardımcımız olsun
-
O zaman her iki duyumuda birlestirerek şöyle bir aciklama yapayim listeler hazirlandi ancak listede ki kisiler uzurinde son bir sorusturma yapiliyor
-
Bende mülakata gireceğim günden 1 gün önce EGM de randevu beklerken görüşeceğim kişinin koruması güvenlik soruşturmalarının tamamlandığını 260 kişinin olumlu sonuçlandığını söylemişti sohbet arasında .
-
@timuçin ne zaman girdiniz mulakata
-
Bu kadar kanıtla güvenlik soruşturmalarının tamamen bittiğini düşünebiliriz:)