2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@can-mavi ben 13ünde girdim mülakata forumdan bihaberdi çoğu aday ne forumu falan dediler sorduğum 3-5 kişiden sonra vazgeçtim, sormayı bıraktım. O gün en ilginç hikayede bana aitti 12 aralıkta kızım oldu ve ben kızımı ve eşimi hastanede bırakıp yollara düştüm mülakattayken de hastenedeydiler. Kendini tanıtma bölümünde önümüzdeki kağıtlarda 1 çocuk babası yazıyor ama dün itibariyle 2 deyince hava değişti birden şaşırdılar böyle kaç kişi vardır ki mülakat tarihi boyunca
-
@bfroki dostum Allah iki çocuğuna da sağlık sıhhat afiyet versin inşallah , Allah şanslarını bahtlarını açık eylesin inşallah yaptığın fedakarlıkların karşılığını alırsın
-
@bfroki öncelikle çok tebrik ederim allah analı babalı ve milletimiz için hayırlı bir evlat olmasını, büyümesini dilerim.... gerçekten çok ilginç ama harika bir duygu olmuştur. Bu süreçte en zor olabilecek bir denk geliş olmuştur....
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
beklediğim tezler dün geceden itibaren gelmeye başlamış
Başkan var mı havadis
-
@praefectus kardeşim emin misin duyum sağlam mı
-
Yarın Bakanlığı telefon yağmuruna tutalım o halde ya , net konuşsunlar en azından bugün olmaz desinler bilmiyoruz diyeceklerine
-
@captainblack dün gece @justice75 duyumunu paylaştı bugün de @praefectus paylaştı kardeşim, ikisi de yarın akşama odaklı
-
Bende takip ediyorum arkadaşlar pek yorumda bulunmak istemedim müsteşar bile tarih verse sapabiliyo bakana bağlı aslında eşref saatine denk gelmeliyiz açiklanması için. Bu arada benim bildiğim soruşturmalar çok önceden tamamlandı. Gene emin olmamakla yarn biter inşallah diyeyim
-
@can-mavi teşekkur ederim
-
@praefectus yani dostum yarın açıklanabilir şahsi düşüncen mi yoksa bir yerlerden kesinliği olmamakla birlikte duyduğun bir şey mi
-
Arkadaslar yarın beraber hareket edip arayalım belki bunalip söylerler tarihi
-
Yarın açıklanacağını bir duyum mu? Yoksa tahmin mi? Sanırım biraz terddddüt oluştu
-
@enverpasa29 henüz bakana dahi dememişler:)) bize derler miki...
-
@justice75 inşallah hocam dört gözle bekliyoruz.
-
@selmanersoy ıspartadan da ben varım. Var mı başka göller yöresi
-
yarına kadar herkes suskun heralde
-
buralar derin bir sessizliğe kavuştu
-
@can-mavi kardeşim duyumlarında var mı bir değişiklik
-
@kaim-makam yok dostum haala 17 ile 19 arası ... yani yarın gece 12 den 2-3 saat sonraya kadar açıklanmazsa duyum patlar
-
@captainblack kardeşim duyumların durumu nedir?