2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@can-mavi eyvallah...
-
Dünki aşk ilanından sonra merak ettim forumda başka kaç çift var
-
Bizimki üye değil ama arada girip takip ediyormuş yorumları :))
-
@v_ceylan merhaba hocam ıspartadan sanırım yok gözüküyor
-
@selmanersoy merhabalar hocam. Bu illeri neden saydığınızı da merak ettim doğrusu
-
O zaman öncelikle @can-mavi kardeşimizin haftalar önceki duyumu ve birkaç gündür diğer arkadaşların duyumu yarın geceye işaret ediyor , yarın geceye odaklanalım.. yarın gece 00.00-02.00 ye kadar heyecanımız dorukta olacak .. Açıklanmazsa artık gerçekten haftaya cuma açıklanması sürpriz olmaz , dilerim yarın gece bu bekleyiş sona erer .. bu zamana kadarki en olası gün YARIN GECE , inşallah hayal kırıklığına uğramayız .. Allah bu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine başımızı öne eğdirmesin , inşallah hayırlı olur inşallah olumlu da olsa olumsuz da olsa sonucumuz hakkımızda en hayırlısı olur . Hayırlı akşamlar arkadaşlar.
-
@makif34 kardeşim yalnız değilsin, ben de 35 barajındayım
@bfroki kardeşim yalnız değilsin, ben de iki çocuk babasıyım ellerinizden öper
@osaduman kardeşim yalnız değilsin, ben de KASTAMONU'luyumçiftler sorulunca bunları yazayım dedim..., @mülkiamir kardeşim seninle de vardır bi ortak yanımız
-
Arkadaşlar bugünkü duyumuma göre bakanlıkta herhangi bir hazırlık yok konumuzla ilgili.Açıklanmayacak bu hafta galiba
-
@gökmen hakkımızda hayırlısı olsun
-
Bu haftadami gelmiyor yani?
-
@cevatcobanli444 buda mı gol değil be....
-
Bakanlık genel sekreteri türker bey iin hiç bir sosyal medya hesabı mı yok ne derece kayıp:) ben mi bulamiyorum aceba...
-
Açıklanmayan her hafta için, bi sonraki hafta cuma bu iş tamam demek kendimizi kandırmaktan başka bir şey değil.
-
Açıkçası bu cumadan pek ümitli olmasam da yarın için heyecanlıyım 26 ocak cumadan beklentim büyük burda yazılanlardan varsayımla. Bu arada @paretowilfredo yu göreve davet ediyorum. Bir duyum bekliyor halk senden
-
Aciklanmayacak duyumları yazip moral bozmayın
-
@captainblack tamam
-
@althusser, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@captainblack tamam
Ben bunu kötü mahiyette söylemedim birbirimize moral vermeliyiz
-
@captainblack dostum moral verelim tamam da doğru bilgiden mahrum kalmayalım ümitvar olacağız diye
-
-
@althusser, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@captainblack tamam
Buna guldum hocam yanlis anlamayin lutfen..