2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Gençler beni bile ikna ettiniz ocak sonuna kalmaz diye diye , ben martçıyım normal şartlarda hadi bakalım Allah duyum duyanlardan razı olsun iyi ki varsınız dostlar
-
Arkadaşlar,dün memleket meselesi açılmış,yeni cevap verebiliyorum.
Benim memleket yani kütük Konya ama doğma büyüme İzmir,doğal olarak ikametgah ta İzmir,bilgisizliğimi mazur görün ama bu durumda benim için İzmir mi Konya mı esas alınıyor -
Arkadaşlar bakan bey ‘Ocak ayı içerisinde işlemleri halledecegim daha sonra Doğu ve Gdogu’da olacağım’ cümlesini nerede kullandı?
-
@görünür-el istanbulda bir fuarda
-
Dernekler denetçiliği AÇIKLANDI arkadaşlar sıra bizde inşallah
-
dostum cümledeki her kelimeyi büyük harflerle açıklandı kısmını ise küçük harflerle yazsan daha iyi olurmuş
-
@conmaynard geçen sene mülakata kalanların 55 tanesi gazi'den olduğunu söylemişti bana bakanlıktan birisi o yüzden mülakatı geçen 100 kişide de bayağı gazili vardı. okul etkisi pek yok. öyle olsa büyük çoğunluğu ankara siyasaldan olurdu eskisi gibi.
-
@captainblack 25-26 tane var diyordu bakanlıktan birisi, kaç tanesini bulabildiniz
-
@refik-soydam yok hocam yazılı sınavın sonu.
-
@fc-real-gdp evet hocam ,kazananların içinde çok fazla gazili vardı.Anlaşılan ber mülakatta oranlar değişiyor.
105. Dönemde mülakata kalanlar Ankara ve İstanbul ağırlıklı olmuş anlaşılan. -
@selmanersoy Sinav ilaninda 16 ocakta aciklanacagi yaziyordu.
-
@selmanersoy bu tarih ilanda yazmıyor mu idi zati? Olani uyguladılar sadece..
-
@stresliyim06 liste yayımlanınca 17 birinciden şukadarını elemişler gibi cümlelere zemin niteliğinden olmayasın:) hiç akıl işi gelmiyor bana (olabilir lakin min 14-15 birincinin sessizlik mümkün değil) haklarında ve herkes için hayırlı olsun
-
Gazili olmak ayrıcalıktır
-
Bakanlığın sayfasında yeni sonuç görünce bir an heyecan yaptım
-
@mülkiamir sevinebilecek miyiz bakalım, hakkımızda hayırlısı olsun en çok hakeden 100kişi kazansın
-
mülakata kalan 400 kişiden 60 gazili hocamız açıklamıştı
-
@tulinckk, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@mülkiamir sevinebilecek miyiz bakalım, hakkımızda hayırlısı olsun en çok hakeden 100kişi kazansın
İnşallah hayırlı sonuçlar olur hepimiz için ama şu sınav için çok bedel ödedik ailecek Allah sabredenlerle beraberdir muvaffak etsin Rabbim inşallah
-
Arkadaşlar benim 4. mülakat bu. 4 kat aday mülakata çağrıldığına göre ben bu mülakatı geçsem kimsenin hakkını yemiş olmam herhalde :))
-
@can-mavi telefon otomatik olarak büyük attı o kısmı bende değiştirmedim :))