2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar belgelerdeki bilgileri doldururken büyük harf mi yoksa küçük harf mi tercih ettiniz?
-
@gökmen bu sene kışı hissetmeyeceğim keşke bu sevinç be de heyecan hiç bitmese uzadıkça uzasa
-
Bugün bana da posta geldi. Bende bir an önce olsun bitsin açıklansın istiyorum. Arafta gibiyim ne kazandım diyebiliyorsun ne kaybettim yarım sevinç
-
Salı gunu yollamıstım belgeleri . Bana henuz bir posta falan gelmedi. Gelmezse bir sıkıntı var dıye dusunmelı mıyım? mutlaka herkese gelmeli mi bu posta ?
-
@makif34 hayırlı günler hocam, mülakatta başarılar dilerim.
-
@oflu61 bana da henüz bir tebligat ulaşmadı. Ptt 3-4 günden aşağı getirmiyor bazen postaları. Mesela ben muğla da yaşıyorum 3 günden aşağı gelmiyor bu taraflara. Tebligat yapılması listelerin bakanlığa ulaştığının anlamı aslında. Milletin dediği gibi itirazlardan sonra listeler bakanlığa gidecek sözleri bi hikaye anlaşılan
-
@oflu61 kardeşim kazanan herkese gelir tebligat. Ancak çok da ehemmiyetli bi durum değil bu kaygılanmaya gerek yok, sen zaten kazanmışsın sınavı. Belgeleri teslim et ve mülakat tarihini bekle. Sırf bu yüzden mülakata girememe durumu olmaz tabiki. He tebligatın gelmesi, emeğinin karşılığı olarak gurur verici bi durum. Yanlış hatırlamıyorsam senin ilk mülakatın değil daha önce yaşamışsındır bu gururu.
-
arkadaşlar sıkıntı yok . tebligatı bugun saat 4 gibi postacı getirdi
-
http:// forum.memurlar. net/konu/578430 Burda güzel bir yazı yazılmış kaymakam olmakla ilgili biraz uzun ama keyifli
-
@mülkiamir hocam sayıştay hayalim varken rastlamıştım bu yazıya. sayıştay ihtimali kalmadı, artık bu yazıyı okuma zamanı geldi
-
Arkadaşlar beyan formalarini kendimiz mi yazacağız yoksa çıktısını alıp imzalasak olur mu?
-
@seydialireis form
-
@seydialireis çıktısını alıp tarih için bosluk bırakılan yerlere uygun tarıhı yazıp .
altta doldurmamız gereken yerlerı doldurup , ad soyad ımza yazan yerede ad soyad imza atmamnız yeterlı .
Tüm yazıyı bastan yazmanıza gerek yok . -
Hayal kurmak güzeldir, bu süreçte 400+ 10 kişi de hayal kuruyordu zaten.mulakat gelir gecer, süreç uzadıkça ümit azalması o anlarda başlar benim nacizane tavsiyem fazla derin hayaller kurmayın, illa ki bu süreçte 300 + kişi elenecek
Bunu neden yazıyorum bunun hayal kırıklığı üzüntüsü hiç bir şeyde yok .şimdi boş gelebilir.hatta ortama girdiğinizde size bir süre arkadaslariniz farklı da davranabilir ama bunlar geçici şeyler bilin -
@ugur55 arkadaşım bir ay içinde başlamıştı.
-
Arkadaşlar tebligatla mail herkese geldi mi ? Bana ikisi de gelmedi.belgelerimi de verdim elden
-
@taromisaki9 bana da gelmedi. Bu hafta içi gelir muhtemelen.
-
@taromisaki9 tebligat bugün geldi fakat mail gelmedi. Postayla yollafım bugün yarın varır sanırım
-
Çok şükür belgeleri teslim ettik bir iki güne gider. Bana da tebligat veya mail gelmedi hala. Her ne kadar pttdeki görevli Kaymakam adaylığı yazacağına kaymalam yazmış olsa da
-
@alperengoktas0 size de başarılar