2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar ben belgeleri verirken de memur bir yandan telefonlara cevap verdi.işlerini yapmalarına engel olmayalımki mülakat çalışmalarına geçilebilsin.ayrıca foto kontrolü yapmıyorlar.bir sıkıntı olduğunda biz sizi ararız dediler
-
409 kişi kazanmış sınavı
-
@can-mavi mülakat tarihleri için var mı bir bilgi/öngörü?
-
Belgelerde eksik olduğuna dair aranan oldu mu arkadaşlar?
-
Bence Aralık 4-17 arası olur geçen seneki takvime göre
-
@kd6 bilgim yok ancak düşüncem aralığın ilk haftası olur
-
@mehmed-kemal 4. Olup mülakattan geçemediniz mi ?
-
@gemalmaz benim 4.olduğum yıl ilk 10 a girenler arasında yalnızca 2.olan kişi kazandı. geri kalan 9 kişi elendi. son 10 daki kişilerden ise 7 tanesi kazandı 3 ü elendi. çok garip dimi.
-
Alttakilerin girebilmesi için her zaman üstlerden büyükbaşlar feda edilir bu kural böyle,bizde çok feda dedik
-
Arkadaşlar bugün şubeyi arayıp ulaşabilen oldu mu? Evrakları eksik olanlara dönüş yapılıyor mu acaba?
Bugün son gün sayılır,bir eksik çıkarsa ve haberimiz olmaz ise o kadar emek boşa gidecek diye stres oldum. -
ben yanlışlık var diye arandım. nüfusa kayıtlı olan yer kısmında bir harf eksik yazmışım. epey iyi inceliyor eksiklik olan aranıp bilgilendiriliyor. bu konu da örnek olsun diye yazdım. aranmadı iseniz boş yeri stres etmeyiniz. sorun olursa mutlaka arayıp bilgi veriyorlar. ayrıca aranmadığı halde arayıp yoğunluk oluşturulduğu için de zaman kaybı ve stres yüklenen çalışanlarda hata oranını arttırmış oluyoruz. stres etmeden işşlerini etmelerini beklemek en mantıklı olan. örneğin kontrol halinde telefonun sürekli çalması ve bakıyım bilgi vereyim neticesinde bir yanlışlık eden memur ne kadar sıkıntı ise bu yoğunluğa neden olan arkadaşımız da kendi özelinde haklı olsa dahi sorumluluk sahibi ve mesuliyet altına girebilir. cümlelerim ben dahil 409 kişi için de geçerlidir. mülki amir adayı olarak çok hassas düşünmeliyiz. şahsi düşüncem bu yöndedir. elbette memur hata etmemesi gerekir ve vesile olmak da sıkıntı olur. şahsi olarak buna vesile olursam çok üzülürüm. not. tek defa aramadım ben arandım harf eksikliği var yeniden aynı eksik belgeyi tamamlayıp posta ile gönderiniz denildi. sorun olan herkese mutlaka dönüş olacaktır. dönüş olmayan da arkasına yaslanıp gönül rahatlığı ile mülakat hazırlığını tamamlamaya çalışsın. herkese allah kolaylıklar versin....
-
@refik-soydam Teşekkürler kardeşim bilgilendirdiğin için.
-
@can-mavi hocam bu bilgi kesin mi
-
@fc-real-gdp dostum 409 bilgisi kesin, mülakat tarihleri bilgisi şahsi düşüncem
-
benim şahsi düşüncemde, eğer bir daha ki yakın sınav duyumları gerçekse, ösym nin de bu sınavı açıklama da biraz geç kaldığını düşünürsek Kasımın son haftası yani 27 sinde mülakatların başlayacağı yönünde.
-
@can-mavi 409 kişi demek 400. 9 kişi var demek.
O zaman bir kişi itiraz eder ve Pazartesi listeye girerse 9 kişi 17 gün aradan sonra bir mağduriyet yaşamış olacak, veya 1 kişi 9 kişiyi listeden çıkarmış olacak doğru mu düşünüyorum? -
@umitcoskun0644 dostum bu saatten sonra 401e düşmezsiniz içiniz rahat olsun:)
-
@althusser umarım düşmeyiz, hiç değilse mülakat tecrübemiz olsun
-
@umitcoskun0644 eğer ösym itiraz sonucunda bir kişi dahi listeye dahil ederse yani son sıradaki puandan daha üst bir puan alırsa 9 u da devre dışı kalır. yada eşit puan olursa 10. aynı puanlı listeye girer. bu hafta ösym büyük çoğunluğun itirazına cevap vermiş olacak...
-
@umitcoskun0644 hocam son sırada 10 kişi var 399+10=409