2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@issizadam bende böyle düşünüyorum pazartesi mülakat tarihleri belli olur
-
bu konu da ben ösym kesin liste itiraz kısmını kapadım demesi, okeyi alınmadan liste ilan edilmez düşüncesindeyim. ilan listesinde değişiklik yapmayı bakanlık hoş karşılamaz. bir şey kaçırma havası ile itiraz süresi beklenmeden işlem yapması mantıklı gelmiyor. ösym itirazları süresi içinde cevaplar kesin liste belirtildiği zaman açıklanacaktır. bu da bu hafta max haftaya olur gibi.
-
Arkadaşlar merhaba. İçişleri bakanlığının sitesindeki sınav açıklama duyurusu kaldırılmış. Yarın mülakat tarihleri açıklanır mı bu gelişme akabinde ?
-
evrak kısmını tamamladık yarın da mülakat kısmı için hazırlık başlatılır 27 kasım gibi de başlar büyük olasılıkla.... 20 ekimde açıklandı 10 gün adaylara verilip 10 gün de ösym cevap hakkı verilmiş liste son halini almış belge toplama süreci tamamlanmıştır. yarın da inşllah soyadı sırasına göre mülakat listesini toplu görebiliriz..
-
27si çok erken geldi bana.
Soyadım A ile başlıyor ilk gün gireceğim ve daha doğru düzgün kanun bile okuyamadım -
saygı, özlem ve minnetle geçen 79 yıl ...
-
bugün açıklanmayacak muhtemelen mülakat tarihleri, haftaya kaldı artık. sınavı bekle, sonuçlarının açıklanması bekle, mülakat tarihleri bekle, mülakat sonuçlarını bekle, olmassa bir daha ilan bekle,sınavı bekle ... beklemeyle geçiyor ömrümüz.
-
@ugur55 hele bir önceki mülakat sonuçları 77 gün sonra açıklanarak bu konuda çığır açtı bakanlık..Bekleme suresinin uzaması meslekle sıcak temasın artmasına ve muhtemel olumsuz sonuctada yıkımın büyük olmasına yol acıyor ne yazık ki
-
Arkadaşlar biliyorum heyecanlı ve streslisiniz, aynı durumdayım çünkü bende. Ama genel olarak stresinizin ve heyecanınızın -ya da sabırsızlık artık adına ne denirse densin- bakanlığın yapması gereken işleri geciktirmesinde arttığını görüyorum. Bu süreçten birden fazla defa geçen kardeşiniz olarak naçizane, bakanlığın işleriyle kafanızı meşgul etmemeniz. Üzerinize düşeni yapıp gerisini önce Allah’a sonra da yetkililere bırakınız. Çünkü süreçten en fazla zarar gören sizler oluyorsunuz, anne ve babanız dahil yakınlarınız bile bi yere kadar heyecanınızı ve acınızı paylaşıyo. Demem o ki mülakat tarihi bugün açıklanır yarın açıklanacak muhabbeti sadece kişiyi yıpratıyor boşyere yormayınız kendinizi. Sözlerim yanlış anlaşılmasın lütfen, bu söylediklerim tavsiye değil tamamıyle tecrübe. Ha bu arada mülakat başlangıcı için öngörülen tarih aralık ayının ilk haftası:) hepimiz için hakkımızda hayırlı sonuçlar olsun inşallah.
-
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve şehit Kaymakamımız Muhammet Fatih SAFİTÜRK ü
saygı , minnet ve rahmetle anıyorum... -
Son mülakatların konuşlduğu sayfayı nasıl bulabiliriz arkadaşlar bilen var mı ? Sorular için
-
@taromisaki9 mesaj attım size.
-
-
Arkadaşlar mülakat tarihleri guvenlık sorusturmaları nedeniyle aralıgın ıkıncı haftası baslayacak
-
@captainblack duyumunuz nereden hocam? Kesin bilgi mi?
-
@captainblack hocam kesin bilgi mi? Güvenlik soruşturmaları engel değildir ilk hafta yapılmasına çünkü
-
@conmaynard kesin bilgi degıl duyum
-
@captainblack duyumunuz güvenilir mi peki
-
@conmaynard size de mahcup olmak ıstemem ama guvenılır bırısı
-
@captainblack estağfurullah hocam ne mahcubiyeti.Bu forumun müdavimlerindensiniz,sizin duyumlarınıza itibar ederiz.