2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
normal sartlar altinda mulakat tarihi olarak kasim ayi sonu aralik başi diye bekliyoduk.409 kisinin guvenlik sorusturmasinin tamamlanmasi bekleniyosa daha uzun surmez mi.
-
Mülakat tarihleri bugün açıklanır mı acaba?
-
Arkadaşlar merhaba. Mülakata hazırlık sürecinde ders çalışma anlamında nasıl bir yol izliyorsunuz? Hangi kaynaklardan nerelere bakmak gerekir?
-
geçen seneye göre geç işliyor takvim. hem sınavın geç açıklanması, hem mülakat tarihlerinin hala açıklanmaması, muhtemelen beklediğimiz gibi aralığın ilk haftası da olmayacak galiba tarihler geç gidişat devam ederse, mülakatların açıklanması inşallah geçen seneden kısa sürer bari.
-
geçen sene gibi olursa yandık diyordum . meğer geçen seneyi bile arayacakmışız .
-
@conii idare hukuku ve anayasa tekrarları yapıyorum ben.
-
Kaymakamlık itiraz grubuna bakınca gördüm.ÖSYM itiraz edenlere 23 kasıma randevu vermiş ve kitapçıkların tekrar kontrolünün devam ettiğini söylemiş.Acaba bizim süreçte bu yüzden mi gecikti? Sanırım itirazların tamamen sonuçlanması beklenecek.Eğer beklenirse aralık 2. Hafta olur mülakatlar.
-
@conmaynard zannetmiyorum kardeşim. Nihayetinde sadece kitapçıklara bakılacak herhangi bir puan düzeltimi olmayacak verdikleri tarihlerde. Geçen sınav mülakatın ilk gününden 15 gün önce yayınlanmıştı liste aşağı yukarı süreç aynı gidiyor. Bu hafta muhtemelen liste yayınlanır.
-
@osaduman ÖSYM puana itirazların hiç birini henüz sonuçlandırmadı. Sadece kitapçık inceleme talebine buyurun denildi ve bu incelemeden sonraki fikir ile puana itirazlar kesin cevaplandırılacak ÖSYM bugüne kadar listeyi itiraza göre değiştirmediği hiç görülmediği gerçeği de ortada iken bu listeyi 23 kasım sonrası tek seferde güncelleyeceği görünüyor. Bakanlık buyurun mülakata gelin sonra mülakata alınamıyorsunuz demesi durumundan çekindiği için geçikme yaşanıyor olabilir. Normalde puana itirazlara on gün içinde cevap vermeli idi ÖSYM oysa klavuzu yazılı süreye dahi uymuyor 23 kasım? O zaman kitapçık inceleme talebi için ek süre verilmesi yazılması gerekiyordu...klavuzu göre bakanlığın Kanuni idare gereği bana de diyip süreçi işletmesi gerekir...lakin bekliyoruz. Ayrıca ahlaki olarak da itirazlar beklenilmeli ama kurallar öngörülmeli idi...
-
belirsizlik mi var ?
-
mülakat tarihleri ile ilgili bakanlığı arayan oldu mu?
-
Arkadaşlar şubeyle görüştüm.şu an sadece güvenlik araştırmalarını gönderdik 1 ayı bulur dedi.mülakat tarihlerinin açıklanması mı dedim evet dedi.bu itirazlara ilişkin de bize intikal eden bir şey yok dedi.verilen bilgilere göre Aralık sonunu bulur mülakatların yapılması.
-
@taromisaki9
güvenlik araştırması daha öncede yapılıyordu zaten,tarihlerin açıklanmasını neden bu kadar geciktirsin ki. gönderdik derken neyi nereye gönderiyorlar. -
@ugur55 ben bana söylenileni aynen yazdım dostum.arayıp sorabilirsin teyit edelim.
-
@ugur55 gönderdik denilen 3 adet doldurulmuş belge emniyet genel müdürlüğüne gönderildi. eğer oradan sonuç beklenmeden açıklanmayacak. emniyet bu inceleme için min 1 ay max 2 ay süresi var....
-
@taromisaki9
kardeşim eyvallah, sana bir sitemim olmadı zaten yanlış anlama, güvenlik araştırması her seferinde olan bir şey. o yüzden öyle bir cevap vermelerine şaşırdım. -
Arkadaşlar Güvenlik Soruşturmasının devam etmesi mülakat tarihine ilişkin açıklamalara engel midir? Zira geçen 17 Aralık alımında Güvenlik Soruşturmaları tamamlandıktan sonra mı açıklandı tarihler?
Ben öyle olmadığını tarihler açıklanıp mülakatın yapıldığı biliyorum yanlış mı? -
@refik-soydam belgelerden biri emniyete biri MİT’e birisi de bakanlığın kendisine diye biliyorum
-
@27ömer27 geçen sınava göre bu hafta gelmesini bekliyorduk.ama şubeden söylenilen bir ayı bulur dediler.ben de şaşırdım açıkcası.çünkü geçen sınavda bu kadar uzun sürmemişti
-
süreç farklı ve uzun olck galiba.