2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Belkide süreç bu sefer tam tersi işleyecek,mülakatlara kadar güvenlik soruşturmaları tamamlanacak,mülakattan sonrada 1 hafta içinde nihai sonuçlar açıklanacak.Benim tahminim bu yönde.Mülakat sonrası beklemektense mülakattan önce ders çalışarak beklemek daha mantıklı geliyor bana.
-
@conmaynard Katılıyorum hocam bence de bu sefer süreç böyle işleyecek
-
arkadaşlar, mülki amirler arasından müfettiş alacaklarmış. teftiş kurulu sayfasına baktım da o sınavın da mülakat ile olduğunu gördüm. belki onun sonuçlanması ile bizim tarihler de ortaya çıkar.
-
@issizadam inşallah tahmin ettiğimiz gibi olur hocam.Böylesi daha az sancılı bir süreç yaşamamızı sağlayacaktır.
-
Arkadaşlar şubenin farklı bir numarasını arayabilşr misiniz bir daha bilgi almaya çalışalım. 0 ile biteni aradım ben
-
belli olmaz o işler hiç, bakarsınız bu haftada açıklarlar. birkaç arkadaş mülakatların aralık ayında olacağı duyumunu paylaşmıştı.
-
geçen seneki mülakat grubunda da birisi bakanlığı aradığını söylüyor. bakanlık bir ay içerisinde açıklanır demiş mülakat tarihleri ama aynı gün içerisinde açıklanmış. linkini koyuyorum buraya. sayfadaki en baştaki ileti ve sondan üçüncü iletiye bakmanız yeterli.
http://forum.tercihiniyap.net/topic/737/17-aralık-kaymakamlık-sınavı-mülakatları/581?page=30 -
@fc-real-gdp
oradaki telefonda soruları yanıtlayan memurun zaten ben pekte bilgisi olduğunu düşünmüyorum. belki geçiştirmek için belkide kendince yardımcı olabilmek için cevap veriyorlardır. zaten yapacakları tarih belli olunca yayınlanır, bence şu an ne zaman yapılacağı planlanıyordur daha.onuda oradaki görevlilerin bilmesi zor. -
@althusser Emniyet istihbarat ve jandarmaya gider kardeşim Emniyet araştırması bu şekilde yapılır .
Tabi emniyet ve jandarmanın istihbarat şubeleri resmî yazı kabul etmez almaz . Dolayısıyla ilgili teşkilatın güvenlik şubeye yazı gider araştırılması icin onlarda şifaen istihbarat şubelerine sorar vs vs -
http://www.memurlar.net/haber/708291/soylu-guvenlik-sorusturmalari-icin-yeni-bir-sistem-kurduk.html?utm_source=headlines bakan 10 günde yapıyoruz artık dıyorrr
-
İçişleri Bakanlığı'nın dün bütçe komisyonunda 2018 bütçesi görüşüldü. Dolayısıyla düne kadar bakanlık yoğun bir şekilde bütçe görüşmesine odaklanmış ve mesaisinin büyük kısmını bütçe görüşmesine ayırmıştır. Bundan dolayı, bakanlık merkez teşkilatının bütçe konusu geride kaldığından mülakat tarihlerinin bugün veya yarın açıklanacağını beklemekteyim.
Ayrıca güvenlik soruşturması mülakattan sonra da devam edebilecek bir süreç bu yüzden güvenlik soruşturmasından dolayı mülakat tarihlerinin erteleneceğini düşünmüyorum. Herkese hayırlı günler dilerim.
-
Arkadaşlar ben de sizin gibi beklemek istemiyorum inşallah bugün gelir tarihler.ben bana söylenileni yazdım buraya.sanki moral bozan söylemde bulunmuşum gibi bir hava esti.Ama bu hafta başında bekliyorduk.belliki gecikecek.güncel bir duyumu bilgisi olan varsa paylaşmasını isteriz.fakat tahminle bu iş olmaz... inşallah çok beklemeyiz
-
@pareto_wilfredo Kardeşim senin her hangi bir duyumun yok mu?
-
Ben bişey danusacagim.bilenler bilir son iki sınava girdim olmadı baya bilgi birikimim var notumda var son sınavda zorlanmamistim. Ben sonraki sınava da katilmak istiyorum .ama engelli raoorum için başvuru yaptık .engelim büyük olağanüstü değil kalıtsal bir hastalıktan
. kaymakamlık için bu sıkıntı olurmu arkadaşlar .ben çok istiyor um mesleği .hastaligimin buna engel teşkil etmesini istemiyorum normal insanlar gibi butun faaliyetlerimi yaoiyorum .sizce yorum istiyorum arkadaşlar . -
@27ömer27 dostum sahte pareto ile iletişim kuruyorsun
-
@taromisaki9 Kardeşim sahtesi de mi var:)) Ok gerçeğine yazayım o zaman.
-
@paretowilffredo Kardeşim senin bir duyumun yok mu?
-
@27ömer27 hocam şimdi daha da sahtesine yazdınız gerçeği @paretowilfredo. sizin adınıza ben sorayım. hocam bi bilginiz var mı
-
o zaman ben bir duyum salayım piyasaya mülakatlar aralık ayının ikinci pazartesi başlayacakmış
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
o zaman ben bir duyum salayım piyasaya mülakatlar aralık ayının ikinci pazartesi başlayacakmış
en son sınav mülakatında mülakatların başlamasına 2 hafta kala ilan geldiğini baz alırsak ilan da haftaya cuma'ya kadar gelir, aralık ayının ikinci pazartesi de başlarlar