2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@siyasetbilimci hocam hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah. Nasip kısmet bu işler hepimiz için o yüzden nasibimizde var ise hiç birşey buna mani olamaz. Mevzuatta da belirtildiğine göre Memleketin her köşesinde görev yapmaya engel bir durum yok ise bir sorun olmayacaktır inşaallah.
-
Sakatlık gibi bir durum yok hocam çok tşk ediyorum çok iyisiniz .bu forumdaki çoğu arkadaşlar iyi niyetli
İnsalllah mülakatı gecersiniz -
@fc-real-gdp Allah razı olsun kardeşim şu sahtelerden ne çektim ben ya :))
-
@governer123 Allah razı olsun hocam, hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşaallah. İnşaallah mülakatı geçersiniz
-
@siyasetbilimci bu meslek 80 milyona hizmet için 80 milyon içindeki gönlü geniş millet sevgisi ile dolu herkese sonuna kadar açık hocam. sizleri veya engelli arkadaşlarımızı da bu meslekte görmekten şahsi olarak çok mutlu olurum. mevzuat kısmındaki tek engeli yukarıda arkadaş yazmış. hakkınızda hayırlı olur inşallah allah yar ve yardımcınız olsun hocam....
-
@can-mavi duyum sizden ise doğrdur hocam
2. Pazartesi 11 aralığa denk geliyo sanırım. -
@can-mavi sende sahte can.mavi değilsin değil mi kardeşim?
-
@27ömer27, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@can-mavi sende sahte can.mavi değilsin değil mi kardeşim?
:):) değilim kardeşim
-
@can-mavi Eyvallah:))
-
@conmaynard, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@can-mavi duyum sizden ise doğrdur hocam
2. Pazartesi 11 aralığa denk geliyo sanırım.kardeşim bir iki kişiden duydum ama en son duyduğum kişi çok samimi bir kaymakam arkadaşım o söyledi, onun aracılığıyla öğrendim, doğrudan benim duyduğum bir şey değil ama doğrudan arkadaşımın duyduğu bir şey, ben güveniyorum siz de güvenebilirsiniz
-
@can-mavi Size güvenimiz tam hocam,farklı tarihte başlarsa da canınız sağolsun.
-
@conmaynard eyvallah dostum sağolasın
-
Mülakat Takvimi belli olmuştur.Herkese hayırlı olsun.
-
@can-mavi
kardeşim yine haklı çıktın herkese hayırlı olsun. 15 inde girecek arkadaşlar var mı aramızda ? -
@ugur55 eyvallah kardeşim
-
mülakat tarihleri açıklanmış olup bakanlığın sitesinde an itibariyle mevcuttur, mülakat tarihler 11 aralık - 20 aralık tarihleri arasında hakeden herkese nasip olması duası ile , hakkımızda hayırlısı
-
Kardeşler bende ayın 18inde giriyorum. Aynı gün girecek arkadaşlarla görüşmek üzere
-
Bugün yada yarın açıklanacak demiştim. bütçe görüşmelerinden dolayı beklemişler tahminim doğru çıktı
-
@governer123 reis selamlar
-
@osaduman görüşmek üzere ️