2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Benim de aralık 13. Allah utandırmasın.
-
arkadaşlar mülakat acıklandıgına göree marrt sınavı olasılıgı daha da arttı o zaman bilgisi olan var mı ?
-
13'ünde mülakata giren baya var o zaman Allah hepimizi muvaffak etsin inşallah
-
Dün alt komşuya polis gelip bilgi almış nasıl biri alkol gece hayatı kötü gördüğünüz bi yanı var mı gibisinden . Başlamışlar araştırmaya
-
@ykpgoc sizin için mi gelmişler hocam? hayırlı olsun artık resmi süreç çoktan başladı demek ki...hak edenin kazandığı ve milletimiz için en faydalı olacak kişiler kazanması dileğimle...
-
@refik-soydam evet kardeşim . Sizin de ya gelmişlerdir ya da bugün yarın gelirler de bence bu sene süreç biraz daha hızlı işleyecek sonuçların açıklanması açısından
-
@ykpgoc hangi il hocam? her ilde aynı yapılıyor mu aceba..
-
@refik-soydam Bilemiyorum benim Kocaeli
-
Arkadaşlar başka kimse için gelmediler mi güvenlik soruşturması ile ilgili?
-
Ya da gelen arkadaşlar ne tür bilgi istemişler sordukları kişilerden
-
@conii Nasıl biri ? İçkisisi Sigarası var mı ? Gece hayatı var mı ? Ne iş yapıyor ? Vs. Spesifik seyler
-
@ykpgoc kız mı vereceklermiş sorulara bak
-
@ykpgoc
hocam kaymakamlık için geldiklerinden emin misin, başka kimseye neden gitmediler ya da arkadaşlarımız bizimle paylaşmak istemiyor tabi bu da olabilir. -
köprünün altından çok sular geçti gibi olacak ama doğru cevap ahlaki risk miş
-
Bize de geldiler hocam bikac gun oldu. Sormuslar site gorevlisine, daha cok maddi durumla alakali sorular sormus. Gorevli sir gibi sakliyor sorulari
-
@eksi-ikibucuk sizden de mi saklıyor hocam
-
@conii soylemiyo valla bosver sen ben dedim diyecegimi gozun aydin diyip duruyo sordular biseyler cevapladim diyor.. bn olsam tek tek soylerdim bunu bunu sordular diye 2 kisi gelmis polislermis bi kiside arabada beklemis. Maddi durumun neyini soruolarsa evi soycaklar sanirsin
-
Havaya girmiş görevli olaydan fazla etkilenmiş olsa gerek
-
Hocam resmi ekip mi sivil mi onu dedi mi bari bize daha gelen olmadı ondan soruyorum
-
@conii sivil hocam.. 2 kisi bilgi almis bir kiside bir arabada beklemis disarda.Belki gelmistir size soylememistir gelen kisiler.. gorevli olmasa komsulara soracaklardi belki. Sizinde komsuya falan gelmis olabilirler. belki de daha Geleceklerdir.