2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
İtiraz sonucu ilk 400e girebilecek olsa dahi yanlış sayıları ve standart sapma kombinasyonlarının azalmasından kaynaklı aynı puanlar alındığından örneğin 313. ile aynı puanı aldığı ortaya çıkıp ilk 400e girildiğinde son sıradakiler yine değişmemiş olacak. Dolayısıyla itirazla içeri girenlerin mevcut puanlardan birisiyle girilmesi durumunda(ki bu yüksek ihtimal) son sıradakilerin mağdur edilmeyeceği kanaatindeyim.
-
Bende @Althusser e katılıyorum. Zaten aynı puan ve siralamada birden fazla kişi olduğu söylenmişti. Sadece 400. kişiyle aynı puan alan 9 kişi yoktur diye düşünüyorum.
-
@althusser bunu anlamadım ben.Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@althusser tam kavrayamadım yazdıgınızı hocam; lakin kastınız şu ise atıom 313. ile aynı puanı alan varsa ıkı tane 313. olur bu durumda 314. olmaz boş kalır böyle asli liste değişir. ama kabul edilen bir sorudan dolayı ham puanı artar ise test bazlı sapma verisi değişeceği için sapma kısmında değişim olurp yeniden hesaplama olacaktır. ama sonuçta yine ilk 400 sıralaması edildiğinde 400. olan kişi ile aynı puanda olan kişiler dahil edilip sıralanır. önceki de böyle yapıldı zati...
-
bugün belge tesliminin son günü, mülakat tarihleri ne zaman belli olur bir öngörüsü olan veya geçen seneden hatırlayan var mı?
-
@scotty, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Önceli sınavda;
Sınav Sonuçlarının Açıklanması: 20 Ocak 2017
Belge İsteme Tarihleri: 25 Ocak-7 Şubat 2017
Mülakat Tarihlerinin Açıklanması:14 Şubat 2017
Mülakat Tarihleri:1-10 Mart 2017Belge tesliminin sona ermesinden itibaren zannımca bir hafta on gün içinde mülakat tarihleri açıklanacaktır.
-
bu hafta açıklanırsa, mülakatlar ayın 27 sinde, bidahki hafta açıklanırsa bidahakin ayın ilk haftasında olur diye düşünüyorum.
-
ekstra olarak kesin olmamakla beraber, mülakata girecek birkaç arkadaşımın duyumuna göre bu ayın sonunda mülakatların başlayacağı yönünde,
-
evraklar hazırlanabilirse bu ayın sonu gibi buyuk olasılıkla 27 sinde başlarlar aralık 8 gibi de biter. evraklar yetişemezse aralık ayı ilk pazartesine yuvarlanır bu iş:)
-
Mülakatta usul siyah takım mıdır yoksa lacivertte olur mu? Az çok bir kurum geleneği vardır diye düşünüyorum
-
@althusser protokolün rengi olan laciverti tercih etmekte fayda var.
-
aranmadım . mailde gelmedi . umarım bi sıkıntı çıkmamıstır .
teslim suresıde bitti -
@oflu61
hocam benimde öyle, sıkıntı olanlara dönüş yapılmıştır, herkesi aramak istememişlerdir bir daha, ama bence de herkes aransa işlemleriniz tamam amaçlı, 400 kişiyi 2 kişi arasa bir günlük iş aslında, insanlar rahat ederdi hemde. -
@ugur55 en iyisi sisteme okeyledikleri kişilere tamamdır gibisinden bir sms:) o da yok 5 dak toplu iş
-
mülakatlar büyük ihtimal kasım'ın son haftası başlayacak, planlanan bu yöndeymiş, eğer ki bir gecikme olursa en fazla 1 haftalık gecikme olur o da aralık'ın ilk haftası
-
şuan uçak biletleri uygun gibi . bu hafta tarihi açıklasalar güzel olur
-
@can-mavi
yine bi bomba atmışsın kardeşim ortaya zaten normal beklediğimiz süreç bu yönde, inşallah dediğin gibi olur. -
@can-mavi
o planladıkları takvimi bizimle ne zaman paylaşmayı planlamışlar onu biliyo musun -
@ugur55 valla kardeşim bu hafta açıklanması lazım
-
Arkadaşlar geçen yıl evrak tesliminden tam bir hafta sonra mülakat tarihleri belli oldu. Bu yıl da aynı olacaktır Pazartesi günü gelecektir ilan.