2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@can-mavi Haberler sende dostum
-
@taromisaki9 valla dostum benim bildiğim prosedür işlerinin kaldığı, ama ne zaman açıklanacağı konusunda ise duyduğum çok az kaldığı , artık çok az kaldı kaç gün eder bilmiyorum
-
@can-mavi bu geceyi bi bekleyelim o vakit
-
@taromisaki9 aynen dostum , bakalım bugün bitecek mi yoksa haftaya kalacak mi
-
Açıklansa bile açıklandı gibi hissetmeyeceğimi düşünüyorum :))
-
Bu gece gelmiyor. Bugün bir şey yok beklemeyin
-
eğer bu gece gelmezse bu sonuç pazartesi yüzde bi milyon açıklanacak.
-
@selmanersoy, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
eğer bu gece gelmezse bu sonuç pazartesi yüzde bi milyon açıklanacak.
Makul olabilir
-
@captainblack bakanlıkta nihai listenin üstü tozlandı beklemekten. hiç bir çalışma yok her şey tamamlanmış sadece anlamsızca bekletiyorlar. (Bize göre anlamsız)
-
@selmanersoy bu gece ümit var dostum , bekleyeceğiz artık
-
@can-mavi aynen hocam inşallah bu gece bitecek
-
Arkadaşlar cümleten selamünaleyküm hayırlı cumalar, iyi forumlar.
-
@KaymakamAdaylıgı Bu akşam için umut var mıdır
-
@selmanersoy bugün de gelmeyecek haftaya da kendinizi yormayın.Boşuna üzülüyosunuz.Bana laf edenlere,edecek olanlara şimdiden cevap vereyim.Yaşım 27 işsizim durumlar kötü, ben de bi an önce açıklanmasını bekliyorım.Sanki ben açıklanmasını istemiyormuşum gibi olmasın.Sadece burda güzel insanlar var yormasınlar kendilerini her hafta üzülüyolar diye yazdım.selamlar herkes için hayırlısı olur inşallah.
-
@selmanersoy bu çok iddialı oldu
-
@cevatcobanli444 peki neden gelmeyecek hocam dayanağınız nedir?
-
@taromisaki9 pazartesi benim son öngörüm artık çıkmazsa gerçekten yazmayacam daha
-
@cevatcobanli444 dostum tamam bir duyum almış ve inanmissin ama söyle de bir durum var ,
-13 gün önce "çok iyi bir duyum aldım çarşamba veya cuma kesin açıklanacak boşuna yazmam" demişsin
-10 gün önce "cuma aciklanma ihtimali çok yüksek" yazmışsın
-dün ise bir yorumda cumaya odaklanmayın diyorsun hemen bir önceki yorumunda 15 gün 22 gün diyorsun ,neden 15 22 diye soranlara ise hepsi cumaya denk geliyor diyorsun ..Yanlış anlama sana herhangi bir itham bulunmak için yazmadım bunları ,sen de bizim gibi duyum aldığın kişinin söylemlerini biraz irdele diye yazdım
-
Sayın @KaymakamAdaylıgı bu akşamı ve hafta sonunu kapsayacak şekilde senden açıklama istiyoruz. :))
-