2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@captainblack nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun? Kaynağın nedir?
-
@turkmenoglu kardeşim kimse kaynağını söylemez
-
Arkadaşlar ne zaman açıklanacak soruma gelen cevap tek kelime ‘Bekleniyor’ oldu
Neyi ne zamana kadar beklediklerini soramadım. Selametle -
@captainblack, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Bu gece gelmeyecek
Bu yüzden her gece beeen her gece üzülmüşüüüm
-
@tarhanaçorbası
........ bekleniyor.
A- açıklanması
B- bakan bey imzası
C- bu gece
D- haftayaDostum işin şaka boyutu bir yana anlaşılan az kaldığı
-
@can-mavi bakan bey YOİKK toplantısından çıktı ve makamına geçti getirin bakayım kaymakam adaylarının listeyi dedi. bu sırada @tarhanaçorbası arkadaş aradı ve ona bekleniyor cevabı verildi
-
@selmanersoy güzel bir tahmin
-
Ama işte 15.30 da MKYK toplantısı var
-
bakan bey odacısına saati sordu ve kahvesinden bir yudum alarak, MKYK'dan önce bu işi bitirelim dedi...
-
Güzel kafa cevap buydu beğenmıyorsanız yapacak bir şey yok
-
@tarhanaçorbası yalan yok ben beğendim
-
@tarhanaçorbası hatta bence o artık açıklanması bekleniyordur
-
Neyi beklediklerini soramadım malesef. Bakanlığı bilenler ne kadar yoğun calısıldıgının farkındadır.
-
Kimler neler yazdı bir şey denmedi de @tarhanaçorbası nın dediği neden böyle bi tepki almış onu anlamadım.rahatsız edici ne var ki bunda
-
@taromisaki9 yok be dostum tepki filan aldığı yok @tarhanaçorbası nın , öyle bi geyik döndü işte , forumda hep sonun cevabı şu veya bu ya da bugün kesin yok yok haftaya kesin ... diye tartışacak değiliz ya :)))
-
Korkarak yazıyorum ama bugün açıklanmayacağını ben de duydum
-
@g4z1 ne zaman olduğuna dair bir duyum var mı acaba
-
@yeysaü onu bilmek pek mümkün değil diyolar ama az kaldığı kesin bence haftaya biter tam şubat ortasına geliyor zaten tabi bunlar benim tahminim
-
@g4z1 bence de en geç haftaya biter belki de cumaya da kalmaz ama işte kimse tam bir şey de diyemiyor benimkiler de sadece tahmin işte
-
Trabzonlum61 diye bi arkadaş vardı kesin bugün açıklayacağına dair yazmıştı :):) yahu bu duyumlar niye bu kadar tutmaz oldu:) benim de duyumum yakın zamanda açıklanacağı üzere .