2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@ilmer diğer duyumculara lafım yok ama o arkadaş trabzonun yetiştirdiği nadide trollerden:)
-
@KaymakamAdaylıgı hocam senin deyiminle bugün de rahat uyuyalım mı ? Bu kadar zıt bilgi varken meydanda sana ihtiyacımız var.
-
@KaymakamAdaylıgı arkadasi beklemek lazim..yinede o aksama dogru girip biseyler yazcaktir.
-
Sonra @KaymakamAdaylıgı bey geldi, arasindan sislerin, buyuk yakalari vardi ve gosterisliydiiii.
-
@althusser umarım biz yanılırız ama şu bügün açıklanacak diye diye 2 ay olacak neredeyse yahu şu vakitten sonra her an açıklanabilir bunun için duyuma gerek yok bence
-
Yazılının üzerinden tam 5 ay geçti bugün şaka maka..
-
@yeysaü geçen sene 5 ay 10 gün sonra açıklanmış
-
@althusser herkes gibi bana söyleneni paylaştım daha gün bitmiş değil. Dostum senin gönderilerine baktım da duyum yapanla yapmayanla kendince dalga geçip sıfat yapıştırmaktan başka bi yararlı gönderin yok:) bu kadar hırçın karamsar olma bi gün sen bi duyum ya da gerçekçi tahmin paylaş da biz aydınlanalım
-
Burası karışacak vaziyet alın
-
@KaymakamAdaylıgı Var mı bir gelişme ?? Bu gece rahat uyuyalım mı?
-
Trabzonlu arkadaş duyduğunu söyledi bugün açıklanacak diyene de bugün aciklanmayacak diyene de kiziyorsunuz
-
@trabzonum61 Sana inanmak istiyorum ama bugün açıklanacak gibi de gelmiyor. Haftaya için baya heyecanlıyım
-
@mülkiamir her hafta bir heyecan yaşıyoruz ama bugün açıklanmaza ben açıklandıktan sonra bile inanmicam
-
@trabzonum61 İnşallah senin duyum çıkar kardeşim duyumunda bir değişiklik yok senin sanırım bugün açıklanacak yönünde yani
-
@trabzonum61 yalandan açıklanacak yazmak yararlı paylaşım olacak:) dostum eski gönderilerimi inceleyecek kadar bana kurulma:) bu kadar stres erken yaşlandırır kafanda saç kalmaz maazallah:)
-
@althusser dostum sen kaymakamlık sınavına nasıl katılmaya karar verdin? Böyle insanlara bilmeden etmeden tanımadan sosyal platformlarda yalancı damgası vurarak nasıl kaymakam olacaksın sen benim saçı başı düşünme buralarda insanlarada kurulma mazallah sinir hastası olursun:)
-
@g4z1 inşallah kardeşim ben duyum alıp paylaştım bizzat duydum ama bu tip şeylerde kesinlik olmadığının ben de garkındayım bazı arkadaşlar burda duyum yapan yapmayana tanımadan etmeden ağır şeyler söylüyor ben daha bir şey duysamda söylemem
-
@g4z1 bu duyum da patladı hocam , at fava bekle
-
Ne zaman aciklanir bilinmez ama birbirini suclamalar birbirine inanmamalar baslamis. Bugun diyene de kiziliyor daha var diyene de. Her sene ayni senaryi sadece kisiler degisiyor. Bugun diyene trol deniliyor daha var diyene liste hazirmis daha niye beklesin deniliyor. Bayagi bir zitlasma ve tartisma ortami oluyor.
-
@kaya06 bu trol dediğimiz arkadaşın durumu farklı kayıt olup bu cuma sonuç gelecek dediği zaman ki muhabbetimiz ve hesap adı tesadüf değil. Herkese trol diyormuşuz da siz sağduyulu olgun insanlar olarak tespit yapıyormuş gibi bir ortam oluşturmaya çalışmayın lütfen